Podčrtovanje aka preverjanje črkovanja

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Po reinstalaciji windowsov sem začel opažat eno zelo zoprno zadevo... Ko takole pišem sporočilo, mi "nekaj" preverja črkovanje in tako imam ves tekst ki ga napišem rdeče črtkano podčrtan. Saj, desni klik na podčrtano in izbris kljukice pomaga, ampak po restartu pa spet teži.

Pozna kdo to, in kako to sranje izklopit? Ni mi jasno, s čim sem prinesel to zraven
rolleyes-1.gif

Lp
Peter

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
To je nova funkcija Firefoxa. Od verzije 3 dalje, če se ne motim.
Izklopi se v nastavitvah ;-)
V Tools / Options... / Advanced / General / Browsing / Check my spelling as I Type

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Kaj pa piše zraven kljukice, s kateri izklopiš spell check? Morda kak namig, kater software ima prste zraven. Če se ti pojavlja v vseh brskalnikih, je očitno nekaj precej univerzalnega.

Kakšen Office ali kak drug pisarniški program? (long shot... najbolj sicer smrdi po tem, kar ti je že Stein napisal)

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Nimam pojma, kateri program bi to počel, niti ne piše, kater SW bi to počel... takole izgleda desni klik na podčrtan tekst...

Lahko tudi da je prišlo s safarijem, samo mi je vseeno ful čudno da prime tudi v drugih browserjih... prej sem izklopil tisto ko je stain rekel, pa je v IE in FF dobro... zdej mi preostane samo še izklapljanje v safariju
rolleyes-1.gif

Hvala za ideje zaenkrat
zmaga.gif

427821-screen.jpg

Priponke

• 427821-screen.jpg
    427821-screen.jpg
    87,8 KB · Ogledi: 210