Podatki o podjetju

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ima kdo od vas iBON, BIZI ali kaj podobnega - potreboval bi namreč podatke o enem podjetju.

Prosim če me kontaktirate na PM, nebi rad tu pisal za katero podjetje se gre.

Hvala!

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.477
449
83
Žal ne.

Kaj pa Ajpes, ti free dostop ne zadošča? Dostopaš lahko do poslovnega registra (ime, naslov, družbeniki, spremembe...) in letnih poročil (bilanca stanja, izkaz uspeha).
http://www.ajpes.si/

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.404
1.416
113
Ne IBON ne BIZI ti ne data nekih pametnih bonitetnih podatkov. Bo treba kar bilance pogledat in jih znati prebrat. Napiši na ZS kdo je firma pa ti pogledam bilance in ti tule odgovorim kako stojijo. Brez imena podjetja seveda.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Nazadnje, ko sem jaz uporabljal IBON je le-ta še vseboval bilance. Lahko tudi meni pošlješ a pozor: vidi se le, kako so stali konec lanskega leta. Letos pa ni lahko leto
frown-1.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Če imaš slab občutek - dobava blaga po plačilu predračuna
smile-1.gif
Če ima s tabo vse počiščeno, te ne zanima kaj se dogaja naprej.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.404
1.416
113
JA saj imata oba bilance, ampak mislil sem na to da sama od sebe oba programa ne data odgovora ali je podjetje dobro ali slabo. Je pač treba pogledat bilance, zdaj kje pa jih pogledaš pa je tako vseeno, ker so vse enake. Letos pa res ni lahko leto, tako, da tisti, ki je bil slab konec 2008 verjetno danes ni dober ampak je še slabši.
frown-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne gre za preprosto dobavo blaga. Sem dobil sicer od enega uporabnika podatke iz iBona, tak da mislim, da imam zaenkrat dovolj.

Vseeno hvala vsem, če bom še kaj potreboval, pa bom napisal.