Podaljšek kabla za notranji USB

ury

Pripravnik
20. apr 2010
167
19
18
pozdravljeni,

na ebayu sem pred kratkim kupil nek čip šit reader za kartice ampak je kabel za priklop na plato prekratek
bonk.gif
Sedaj pa me zanima če ima kdo to šaro doma (oz. ve kje bi ga lahko dobil) da bi jo zdilal za kakšno pametno ceno... namreč na ebayu se prodaja kot bi bil 1/2 zlat.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Imas morda moznost zamenjati s kaksnim drugim konektorjem (npr. od portov na sprednji strani ohisja) ? Ponavadi ima plata vkaksen konektor na mestu, ki je najblizje mestu za 3.5" enoto, kamor pride najpogosteje tak citalnik, ostali konektorji so pa nastlani naokoli (nekaj spodaj, nekaj ob zadnji strani, torej kamor pride I/O shield, kaksen tudi vmes med sloti)..

ury

Pripravnik
20. apr 2010
167
19
18
Imam Gigabyte GA-P31-DS3L in seveda so vrli Kitajci nabili FDD konektor in 2 front panel usb konektorja spodaj namesto ob strani kjer bi bilo logično. In mi zmanka kabla za cca 3 cm. Je pa res da če bi imel manjšo kišto bi to šlo noter, tako imam pa big tower kjer je disketnik višje. No saj ni sedaj to nek problem, ga bom imel pa noter glih tolk da zafilam lukno od disketnika pa da komp zgleda bolj kul:) Ali pa ga bom imel pa vrženga kar v kišti notr čeprav je to malo nefunkcionalno..

ury

Pripravnik
20. apr 2010
167
19
18
prav imaš točno tko bom naredu.. tistih par kablčkov bom zalotal pa bo.