Podaljsanje certifikata SIGENCA

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Na pomoc!
Preko neta sem zelel pridobiti (kot obstojeci uporabnik) osebni certifikat, ker mi zdajsnji potece. Namestil sem proXSign podpisno komponento. Po vpisu vseh podatkov za oddajo narocila zelim podpisati oddajo in pojavi se okno (GLEJ PRILOGO) in zadeva ne gre dalje.
Lp
572931-SIGENCA.jpg

Priponke

• 572931-SIGENCA.jpg
    572931-SIGENCA.jpg
    35,5 KB · Ogledi: 651

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Ne reši tvojega problema, pove pa kako sem jaz postopal. Osredotoči se na zadnji stavek.

Podoben problem sem rešil tako, da sem našel prastar računalnik z XP in explorerjem in je šlo v prvo iz nule. Prej pa drekanja probavanja različnih brskalnikov, vista gor in dol, tehnična pomoč, par ur časa v nič. V glavnem tudi meni ni delala komponenta za digitalni podpis. Čeprav mi seveda ta komponenta pri oddaji dohodnine in podobno dela povsem normalno.

Kako je že una fora (sicer ponavadi velja v drugem kontekstu): Če se narediš neumnega prideš najlažje skozi.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Hvala za pomoc.
Z XPji nisem probal (na starejsem prenosniku).
Sem pa se razpistolil, sel na UE in teta je naredila v dobrih 5 minutah vse potrebno. Ko je teta poslala zahtevek po mailu, sem ze cez cca 2 minutah dobil po e-posti odgovor na GSM (avtomatsko generirano sporocilo), da je vloga pozitivno resena.
Teti to povem, ker sem bil se pri salterju, pa je samo zacudeno zaokrozila z ocmi.
smile-1.gif

Lp