Počeno vetrobransko steklo, kam zamenjati ?

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Torej ko sem že mislil da sem svojega Cliota 1 faza 2 letnik 97 Bepop nekako spravil v red se mi je pojavla nova težava. Počlo mi je vetrobransko steklo pri montiranju vzvratnega ogledala (ogledalo sem snel dol ko sem ga ponovno želel namontirati na kljuko z gibljivim zglobom pa mi je počlo steklo) razpoka se je kr lepo razlezla na cca fi 20 cm. Kako naj se lotim tega da ne bom imel velikih stroškov, (gor imam tudi vinjeto) je kakšna možnost uveljavljanja zavarovanja? Ali najbolje poiskat po avtoodpadih takšno steklo pa do nekoga ki takšna stekla montira ...v okolici Celja?

Hvala

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
šipo si nabavi rabljeno, potem se pa s kakim mehanikom zmeni, da ti jo vrže gor.

Vinjeto se da dobiti dol (ne vem sicer kako...samo je metoda - najbolj sumim ind. fen).

Je pa smotano, ker je vrednost tvojega avta praktično 0...pa vseeno, če se imaš namen vozit...pač reskiraj denar (mi smo sodelavki kupili Cliota 1.4 RT, 97 letnik za natanko 50 EUR..tako da bi se ti mogoče bolj splačalo kupit kar cel avto, pa ga uporabljat za rezervne dele
grims-1.gif
)

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Kaj si nor vrednost praktično nič???
shocked-1.gif
Kaj pa čustvena navezanost, skupna doživetja...
Saj sem razmišljal enaga za dele, samo kaj ko maš potem takoj pred hišo Žabjek. drugače pa sem že gledal za rabljenimi stekli, celo sam sem imel namen zadevo zamenjat.... vendar mi je en model ki je prodajal šipo nekako razložil da je šipa lepljena?? v to se pa sam nebi spuščal. Tudi sam sem dobil informacijo o metodi gretja stekla... bomo praktično preizkusli in uradno objavili tukaj ko dobim nadomestno steklo.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Za vinjeto se da zmenit z Darsom? Ena žalostna/smešna prigoda..bratranc je pucal šipo, pa mu je brisal padel gor, kupi novo, mehanik mu ni zmontiral vzratnega ogledala, mu spet šipa poči, no zdaj ma drugo in je mir.
grin1.gif