Počeno strešno okno

alesn

Pripravnik
19. jun 2012
392
12
18
Pozdravljeni!

Se je komu že zgodilo, da bi mu počilo notranje steklo na strešnem oknu? Pri nas se je to zgodilo samo od sebe po 5 letih bivanja. Sedim v kuhinji in kar naenkrat poči. Pogledam kaj bi bilo in vidim, da je počilo steklo na strešnem oknu Velux. Čudi me, ker se okno že nekaj časa ni odpiralo. Če je bila napaka v steklu, zakaj ni počilo že prej. Ne vem, upam pa, da ne bo veliko stroškov pri menjavi.

Lp,

birca

Pripravnik
26. okt 2007
424
19
18
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
men se je ena stranica tuš kabine razbila
so povrnili

Ti si še dober, meni so obe stranice počile v obdobju cca 1 mesec. pričakuj še drugo
bonk.gif
.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.408
4.979
113
Tudi meni se je to zgodilo, ni bil Velux, enkrat sred dneva samo poči... najprej nisem vedel zakaj se gre,
potem ko pa pregledam, pa vidim da je počilo zunanje steklo... poklical Glin Nazarje, se zmenil da so prišli
in zamenjali steklo, poslal račun na zavarovalnico, kjer smo dobili vse nakazano na TRR.

alesn

Pripravnik
19. jun 2012
392
12
18
Hvala vsem za nasvete. Kličem Velux in zavarovalnico, potem pa bomo videli kako naprej.

alesn

Pripravnik
19. jun 2012
392
12
18
Sem poklical. Oni zamenjajo celo steklo, ne samo počeno. Cena je okoli 110 € + DDV. Ali bodo upoštevali garancijo, ali ne, bodo povedali po ogledu.
lp, Aleš