Poceni Wireless router

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
zdravo,

zadeva je taka, da rabim en poceni Wireless router .
Potrebujem ga samo, da mi lovi v dnevni sobi (30m2).
Katerega priporočate?

hvala in lp

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jaz sem šel v Comshop kupt tole . Cena je bila ugodna, pa reku sem, da potrebujem samo tolk, da pokrije mojo sobo in konc. V trgovini prašam mladega prodajalca, kolk kej vleče tale router. Pa je reku, da v montažni bajti pokrije 2-3 sobe. Ok, si rečem, to bo ql...

Najprej sm se zajebaval 3 ure, da mi je ratal uspostaviti signal (modem-switch-router-switch), potem sem pa ugotovil, da zadeva vleče po celi bajti ter še zunaj... Skratka, sem ful zadovoljen (kupil še wlan pcmcia kartico za cca. 20€), vleče pa tolk, da bom očitno mogu kriptirat signal, da se mi kdo od sosedov ne obesi na net
evil.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
aja na te CONCEPTRONIC sem pa čist pozabil....ja so kar fajn.....

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
EU je samo oznaka za EU kanale, naložiš pa lahko druge firmware samo na GL (Linux).
Nope, tudi na G verzijo gre, le da je micro DD-WRT, ampak VPN-ja, itd. itak ne rabim. Problem je le v tem, da sem gledal par teh stvarc in so vse bile verzija 7, katera ima pa Atheros chipset in na to dejansko ne gre DD-WRT.

Sem pa poslal mail na Solo, pa se jim očitno ne da niti odgovorit.
zmaga.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Vzamejo si cajt na solo, pred ponedeljkom ziher ne bo odgovora.
Nisem ravno tip, da bi zahteval odgovor v 1 minuti, ampak v parih dneh pa bi ga vseeno lahko dobil. Vprašanje je bilo pa poslano enkrat v torek ali sredo.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Khm, GL verzija je kar draga v primerjavi z drugimi, L verzija je pa ravno V7
uf-1.gif
, katera se ne da nadgradit.
Sicer pa moram pohvalit Comshop: odgovor je prišel v roku pol ure. Vsa čast
zmaga.gif
.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Kaj nujno rabiš linksysa? Jaz mam asusa http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=53919 in mi čez 3 stene še vedno dela net na dlančniku in zdaj na nokiji, ki ima sicer malo slabši sprejemi kot htcji. Skozi eno steno, pa mi lovi tudi 30 metrov stran od bajte. Še sam nisem mogel verjet. Pa verjetno nisem porabil več kot 5 min za nastavitev lokalne mreže in wifi mreže. 2krat sem že posodobil firmware, ker pač ne morem zraven gledat, in ne uporabljat novejšega, če je že dobavljiv , hehehe
wink-1.gif
, pa se je po vsakem updateu samodejno nastavil na prejšnje nastavitve. Tak da sploh nimam dela z njim.
ODLIČEN router za tak denar, sem prepričan da najbolši.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Ja, rad bi prav Linksysa. Imam namreč že enega, pa potrebujem za povezavo med njima. Pa DD-WRT je kar fajn in sem navajen. Rabljenih pa tudi ni za dobit
jezen.gif
.

A se še kje poleg Bolhe prodaja kaj te rabljene robe?