Poceni telefon pri mobitelu-kater

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.068
6.916
113
pri taščici
Alcatel 201
Motorola 180
Nokia 1680

Nekako sem najbolj zagret za nokio, čeprav Teleray ne obožujem ravno najbolj
bonk.gif
.....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.068
6.916
113
pri taščici
@mossero: dela, dela brez skrbi, samo če že naročnino plačujem bom pač "anekse"koristil. Pred časom niso imeli nobenga za evro? sedaj pakar tri. Evro bom pa že reskiral za telefon. Za starše oz. brata za eno izi kartico bo dober.
darinkoman: Ja tud tistega SE sem gledal, samo nekako imam "odpor" do Sveme, pa tud če se ga tako slabo sliši kot k600 potem ne hvala
Jado: beri prve vrstice
wink-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
LOL

Zgleda, sa se nekateri odločate na podlagi hitrega servisa za nakup telefona.

LOOOOOOL

Sej pa je treba vsakem serviserju čakat da ga dobijo , popravijo in nazaj pošljejo.

Kaki odpor do sveme maš Hanzi, zakaj? Jaz sem nazadnje čakal 3 tedne na htcja, ker je šel v nemčijo.Pa se nena bunim preko chsa, ki bi skorajda moral znat popravljat VSE na hcjih, če je neki serviser in zastopnik za htc... Pa to ni edina slaba izkušnja s chsom... Tak pač je.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Če se kupuje en tak poceni telefon se pač ne boš odločal na podlagi recimo tega kateri ima boljši fotič, ampak bodo kriteriji drugačni.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.068
6.916
113
pri taščici
Zakaj odpor do sveme: Zato ker so tako visoki, da jim je pod častjo obvestit lastnika da je telefon popravljen. Seveda sem jaz po "predvidenem" času popravila večkrat poklial če je bil popravljen pa ni bil, potem pa sem se naveličal (telefon in čas pač še vedno ni zastonj pa tudi nekako imam odpor biti "1. v čakalni vrsti" 10 minut.....
da ne pišem drugih (znova)pikantnih podrobnosti ki sem jih imel ob servisiranju ENEGA SE. Kaj se šele dogaja drugim ki jih imajo več.

Tako je, pač za 1 evro ne pričakujem symbiana, pa navigaicije, nekako pa pričakujem da bo telefon premorel klicanje (in reimo SMS čeprav ni nujno)kaj več kot nekaj dni po nakupu in da z njim ne bom imel težav.
A je tako težko ugoditi željam kupcam (res da je cena 1 evro, samo je pa zraven 12 mesečni aneks in glede na to da subvencijonirana vrednost znaša za kak high telefon tudi nekaj 100 evrov bodo tudi tule dali na obroke (12 naročnin) tistih nekaj 10 evrov. drugač naj pa nekje na kitajskem kjer so včeraj prišli do elektrike poženejo proizvodnjo GA 628 ali pa 3310. RAzvoj ne stane nič, kupcev pa ne bi manjkalo....(je pa vprašanj eče bi obdržali kvaliteto iz tistih časov)