Ne, ne, ne rabis 10000 funtov! Jaz sem vzel 1 karton whiskijev (mesano), 2 kartona ostalih pijac ter 1 karton piva. Vse skupaj smo dobili preko DHL-a dostavljeno na dom za vse skupaj pa sem placal vsega 1565,00 eur za postnino pa nisem placal nic.
V sluzbi sem prodal dalje 14 flas in zanje dobil dober denar ter zasluzek tako, da me je moja pijaca stala le nekaj drobiza. Ko govoris z njimi jim reci, da rabis za "OSEBNO RABO" in ne bodo komplicirali! Najboljse je, ce se jim poslje mail, ker drugace bodo prevec sprasevali kam, za koga, kaj bos delal s pijaco, itd... zato je mail najboljse orozje. Poslal sem jim fotokopijo potnega lista (da sem dokazal, da sem polnoletna oseba), dati sem moral se podatek od mojega bancnega racuna (da so videli, da imam bancni racun ter sem torej dejansko jaz-jaz), dobil sem podatke za nakazilo, vplacal preko NLB z bancnim swift nakazilom ter robo dobil cez 15dni. Precej preprosta zadeva in zelo-zelo poceni pijaca. Mikalo me je, da bi jo kupil se vec in jo prodal po lokalih in kaj dobrega zasluzil pa nimam casa zaradi sluzbe.