Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
ksz
glede na to da je samo 20 evrov razlike med xperio in ACE pri mobitelu tudi mene žuli zadeva. xperia se mi zdi "debela" in jo težko vlačiš iz žepov. Ne vem pa kakšne so njene druge hibe. (ne moreš urejat MS priponk, nima diktafona).
Kdo bi naredil boljše fotke? Kaj "nujnega" kar z gsm fotkam in tudi ta kriterij gledam.
Citat:
Moj nasvet, ne zajeb*j si android izkusnje z najcenejsim moznim telefonom, ni to to. Android mora lavfati na neki spodobni napravci, da izkoristis vse, kar ponuja
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Mi en 'nov' Ace leži doma. Sem ga samo odpakiral, dal notri T-2 kartico, da sem nekaj potestiral in od takrat mi telefon leži doma na mizi.
Kakšen interesent (telefon je brez znakov uporabe)?
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
ksz
glede na to da je samo 20 evrov razlike med xperio in ACE pri mobitelu tudi mene žuli zadeva. xperia se mi zdi "debela" in jo težko vlačiš iz žepov. Ne vem pa kakšne so njene druge hibe. (ne moreš urejat MS priponk, nima diktafona).
Kdo bi naredil boljše fotke? Kaj "nujnega" kar z gsm fotkam in tudi ta kriterij gledam.
Xperia mini je full spec telefon in je primerjiv z recimo HTC Desire S. Edino kaj je problem, je majhen ekran. Pa še ta je kvaliteten, saj za razliko od cheap telefonov nima 256k barv ampak jih ima 16M. Tudi dpi je ~200, kar je tudi že spodobno.