poceni 55 col

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Philips me je spet spravil ob živce. Sem še kar nezahteven, ampak kar je preveč je preveč.

V glavnem nov tv mora imet:
- brezhibno delujočo netflix aplikacijo (brez tega ni nadaljne debate)
- normalno hitro delovanje
- podporo za špilanje filmov prek dlna z dtsom in podnapisi (brezhibno seveda, ne philips stil)
- youtube
- delujoč miracast brez omejitve na določene znamke in podobne neumnosti (ne philips stil)
- dvb-t, ker pri nas razen občasno po po potrebi SLO1 in SLO2 ni potrebe po tv programih

Po mojem je najbolje, da se omejim na samsung in lg? Recimo kaj v tem stilu: lg 55uj634v. Denarja raje manj kot več. Predlogi dobrodošli.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Zgornji LG je do šraufa "isti" kot moj, samo da je večji.
V glavnem vse špila. Še najbolj krampast je DLNA, samo to je bolj stvar stream serverja kot odjemalca.
Miracast menda tudi dela, jaz se sicer s tem ne špilam.

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Philips me je spet spravil ob živce. Sem še kar nezahteven, ampak kar je preveč je preveč.

V glavnem nov tv mora imet:
- brezhibno delujočo netflix aplikacijo (brez tega ni nadaljne debate)
- normalno hitro delovanje
- podporo za špilanje filmov prek dlna z dtsom in podnapisi (brezhibno seveda, ne philips stil)
- youtube
- delujoč miracast brez omejitve na določene znamke in podobne neumnosti (ne philips stil)
- dvb-t, ker pri nas razen občasno po po potrebi SLO1 in SLO2 ni potrebe po tv programih

Po mojem je najbolje, da se omejim na samsung in lg? Recimo kaj v tem stilu: lg 55uj634v. Denarja raje manj kot več. Predlogi dobrodošli.
Kaj si še vedno na philips jajcih, sem mislil da ko si pred nekaj časa nazaj odsvetoval tudi takrat končal to zgodbo.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Sicer pa piše "network file browser". Če to pomeni, da zna iz windows shara predvajat film, potem dlna res ne rabim.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.903
113
Eno od tega ziher podpira, to ima vsak. Še moj 5 let stari samsung, ki ni glih nekaj bister, to podpira.
Sem pred kratkim iskal tudi neki poceni 55" tv. Kupil tega sonyja in sem zelo zadovoljen. Manj kot to jaz nebi upal dat, ker pol spet kako sranje trofiš

https://www.bigbang.si/tv-sprejemni...MIg4zZ992-2gIVT1XTCh1Y9Qx0EAAYASAAEgIq2PD_BwE

Ima netflix knof na daljincu, youtube tudi lepo dela preko streama. Hiter je ko šus, vsaj proti starem samsungu. Miracast nimam pojma če ima, ampak to je tak sranje na kubik po mojih izkušnjah. Vtakneš zadaj chromecat in dela vse.
Edino ne vem če ima dvbt

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.130
113
Eno od tega ziher podpira, to ima vsak. Še moj 5 let stari samsung, ki ni glih nekaj bister, to podpira.
Sem pred kratkim iskal tudi neki poceni 55" tv. Kupil tega sonyja in sem zelo zadovoljen. Manj kot to jaz nebi upal dat, ker pol spet kako sranje trofiš

https://www.bigbang.si/tv-sprejemni...MIg4zZ992-2gIVT1XTCh1Y9Qx0EAAYASAAEgIq2PD_BwE

Ima netflix knof na daljincu, youtube tudi lepo dela preko streama. Hiter je ko šus, vsaj proti starem samsungu. Miracast nimam pojma če ima, ampak to je tak sranje na kubik po mojih izkušnjah. Vtakneš zadaj chromecat in dela vse.
Edino ne vem če ima dvbt

Ima
Tip digitalnega sprejemnikaDVB-T,DVB-C,DVB-S,DVB-T2,DVB-S2

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Ima tudi miracast in dela BP, Chromecast pač lahko posebi namontiraš, če si ga tako srčno želiš.