Počasno delovanje brskalnika

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Živijo. Uporabljam Chrome in Firefox. Zadnje čase mi nenormalno dolgo odpira strani v nohih zavihkih. Počasi nalaga slike itd... Hitrost imam 100/6... Ali kdo ve kaj o tem. Chrome je posodobljen na zadnjo različico 33.0.1750.154 m. Nič ni boljše, če izklopim AdBlock in počistim zgodovino, cookie....
Hvala

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Preglej plugine. Pri Operi sem imel podoben problem in sem disablal JDT in zadeva je poletela.
Pomoje obstaja kako okno, kjer lahko onemogočiš vse plugine, restartaš browser in stestraš hitrost.

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Elrado, to sem uredil in je samo nalaganje strani res boljše, sam ima pa probleme pri skanju , ko kliknem na nov zavihek in išče - razrešuje gostitelja...

zakon

Guru
16. maj 2008
8.811
838
113
toti Maribor
Ne vem. Jaz imam ravno tako Kaspersky, vendar imam zaradi teh težav izklopljeno Web security ker odpira strani s slikami v nedogled dolgo. V večini primerov je kriv Antipishing.Pri Bitdefenderju recimo dobiš živčni zlom zraven.

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Izklopil kaspersky, nič kej velik boljše. Čaka - "Razrešuje gostitelja" - za vsak odprt zavihek da je joj, ko pa se prkonekta pa hitro nalaga stran... Ne vem kaj je to?

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Pa še nekaj, to se zgodi, če zaprem brskalnik in na novo odprem ter iščem. Če pa zaprem samo zavihek in ponovno odprem zavihek pa je normalno hiter...

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Fantje hvala za pomoč. Sedaj pa res ne vem, ali sem zmešan ali kaj. Ker imam licenčno 8 mi je ponudila nadgradnjo na 8.1. Naredim to nadgradnjo, in NEVERJETNO. Chrome laufa še hitrejše kot prej... Če je komu kaj jasno mi naj pove, ker meni NI.. Hvala vsem za pomoč.