Počasi ti bo lahko še smetar kazen pisal!!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja no, a so razni "varkoti" kaj boljši? razen, da so nekateri bolj nabildani in manj zapiti od redarjev..
rolleyes-1.gif
drgač pa res ja- da me nek redar hoče vklent, mu odtrgam glavo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.092
113
Če ima nekdo neko nalogo, potem je smiselno, da se mu dodeli orodje za nalogo. Če redarju danes lahko rečeš adijo in mu odideš, potem je neumno, da sploh ima neko nalogo, ki jo bo lahko opravil samo s prijaznimi primerki prebivalstva. To je en vidik. Drugi je seveda, če sploh rabimo konkurenčni represivni in nadzorni organ. V sedanjem trenutku se verjetno s tem kar mudi, ker kdove kdaj bo policistom prišlo na pamet, da zaostrijo stavko.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
Redarji ne bojo uklepal, razen bab in pjančkov. Od 100 redarjev znata 2 kaj več kot osnovno samoobrambo. To pa je smeh, ko je potrebno uporabiti fizično silo. Je pa res, da se naš redar kr pridno uči vsak teden. Majko mu
jezen.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
lokalna redarka ima že zdaj baje resne težave, me zanima kako bo, če bo imela še več pooblastil.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
kzs
saj za napačno odložene odpadke te lahko tudi smetar oglobi. al kaj so tisto neki smetarski inšektorji ki v kante gledajo kaj ljudje prinesejo?

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.709
1.062
113
Treba je samo spremeniti zakon, da gredo tudi kazni, ki jih izrekajo redarji v državni proračun.

Takoj se bi končala vnema občinskih redarjev in županov, ki si s kaznimi popravljajo proračun (ja planirajo prihodke od kazni v proračunu).

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

pa kaj je sploh tok narobe, če ima redar to pravico?? Kle se vsi bunite, kot da ste ravno vi tisti najhujši primerki za katere se ta pooblastila podeljuje...

jest se prav nič ne bojim teh pooblastil. skrbim, da smo čimmanj v stiku pa mi kar gre...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
Zanimivo je gledati, kako občinski redarji nikoli ne "vidijo" cigo vozil, nepravilno parkiranih okoli lokalne pp in sodišča
evil.gif
.
Vsem ostalim jim seveda ni problem težiti.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Itak-sam ti se delaž nedolžnega, zraven ga pa dobro pohaš
cool-1.gif

Poglej lahko si dovolim čisto vse, mene lahko sam še v zapor dajo, tebi poberejo premičine, nepremičnine in še marsikaj. Ampak tist ki nikol nič ni tud nobenih težav ne dela. Ponavada to tisti, ki imajo pod palcem XXXXX evrov.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.748
113
EU
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kzs...

pa kaj je sploh tok narobe, če ima redar to pravico?? Kle se vsi bunite, kot da ste ravno vi tisti najhujši primerki za katere se ta pooblastila podeljuje...

jest se prav nič ne bojim teh pooblastil. skrbim, da smo čimmanj v stiku pa mi kar gre...

Narobe je, ker si v stari khm... Jugi vedel, da te ustavi samo policaj. Pa takrat ni bil neki demokratični režim.
Sedaj te bo lahko redar, gasilec, jager, vaška straža in še poštar..
hysterical-1.gif