Počasen odziv - Nuvi 3590LMT

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Pozdravljeni, ima mogoče kdo kako idejo, zakaj se mi moj Nivu 3590LMT naenkrat zelo počasi odziva. Traja in traja, da se sploh pokaže kaj, pri ruti se včasih kar ustavi na xx%... Se daj kaj narediti gkede tega?

18zimoni

Pripravnik
27. jul 2008
279
0
16
Obala
Naredi hardreset,pa priljubljene si prej naredi backup.
Tukaj imas kar rabiš. Točka 12 .13in 23 je to kar potrebujes.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.076
5.652
113
tako kot so ti že predhodniki odgovoril......garmin ko se voziš nenehno shranjuje vse poti po katerih se voziš.....in se sčasoma (odvisno koliko prevoziš/mesec/leto) njegov notranji pomnilnik zafila.....

Hardreset pomaga in ga je odvisno od št. voženj pametno narest 1x na mesecd/leto/......

seveda pri tem izgubiš priljubljene.....in se jih je pametno prej shranit!

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Če je problem samo v shranjenih poteh, potem se jih da izbrisati, brez da delaš Hardreset. Maš dosti manj dela, kot da se pozneje zajebavaš z vsem ostalimi naknadnimi problemi.

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
Da se
smile-1.gif

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik TKJJ pravi:
Če je problem samo v shranjenih poteh, potem se jih da izbrisati, brez da delaš Hardreset. Maš dosti manj dela, kot da se pozneje zajebavaš z vsem ostalimi naknadnimi problemi.

Če s tem brisanjem ni dosti dela in ni "preveč zakomplicirano" (za tiste, ki glih nismo strokovnjaki v tem) bi bilo to priporočljivo narediti čisto zaradi poboljšanja delovanja in zmanjšanja nepotrebnih podatkov? Meni sicer moja 760-tka dela bp, ampak razmišljam, da ji malo "čiščenja" sigurno ne bi škodovalo - ali ja ?
Lahko to malo bolj objasniš? Lp

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
34.) Ko vklopim navigacijo mi napiše pomnilnik poln, čeprav imam na nuviju še veliko praznega prostora?

Če vam nuvi izpiše to napako potem ni kriv interni pomnilnik nuvija ampak imate poln dnevnik potovanja.
Izbrišete ga tako, da greste pod Orodja/Moji Podatki/ in daste tukaj počisti dnevnik potovanja.
Ker vsi nuviji nimajo istega menija je potrebno pregledat kje na vašem nuviju se skriva ta možnost za izbris dnevnika potovanja ali pa
preverite v navodilih, ki ste jih dobili ob nakupu nuvija.

To je skopirano iz GARMIN Navigacije - Wiki by Popotnik , tu si prečitaj še več, ne bo škodilo

Rado

Pripravnik
12. nov 2008
98
0
6
Maribor
TKJJ, hvala za hiter odgovor in napotke. Bom uporabil. Na Wiki by Popotnik nisem našel, ker nisem vedel kje iskati.

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Sem resetiral Nuvija. Po resetu se mi dogaja, da mi ruto - če jo vozim malo drugače od zahtevanega - še kar kaže po Nuvije-vi poti, in se mi avtomatično (kot prej) ne določi nova ruta. A je kaj narobe z Nuvi-jem? Sem tudi izbrisal shranjene zemljevide poti.

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
A, hvala lepa, sem že čisto obseden, da je vse narobe. Hvala še enkrat!!!

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
Citat:
Uporabnik kingo pravi:
A, hvala lepa, sem že čisto obseden, da je vse narobe.

Jaz sem bil tud....dokler nisem prišel v situacijo ko sem garmina uporabljal VSAK dan......potem ga po ene tednu dveh pogruntaš v nulo.....in strah izgine
wink-1.gif

Garmina ne bi več zamenjal za nobeno drugo navigacijo...