pobožne želje ali realnost

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Mislim, da bi vam najraje voščila letos takole:

Vsem moškim uporabnikom tega prepucatorskega podforuma želim, da bi se v letu 2011 skuliral in postal normalni, tko kot v svojem bistvu ste in da bi se nehal vn metat z nečem, kar niste. Upam, da se bomo ujel v kakšni dobri debati, drugač vas bom spet mogla klincat.
grin1.gif

Ženskim uporabnicam pa želim, da ostanete take kot ste, ker ste kul.
cheer.gif

majč

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Oboje so le pobožne želje ki bodo to ostale tudi naslednjo dekado. Zdravi pa le bodte.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Majči, jaz pa teb želim, da bi končno ugotovila kako običajen sem v svojem bistvu in spoznala to bistvo.

Pojasnilo:
O normalnosti nerad razpravljam, ker se sprašujem kaj točno je to, kako to izmeriti, definirat.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Vsi menimo da si ti čudna, in ti meniš da smo čudni mi. (naj postanemo normalni pravis)

Nemore en človek govorit proti množici kontra kaj mu govori množica.

Če pa (po neki kvantni fiziki) imaš prav, pol pa itak nimas tu kaj delat.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Majči, jaz pa teb želim, da bi končno ugotovila kako običajen sem v svojem bistvu in spoznala to bistvo.

Zakaj bi se trudla in reskirala s tabo, če ima na cesti dovolj klinov da jo prebijajo?

Razmisli in bodi realen: Če bi ti bil ženska, a bi reskiral it na zmenek z nekom z interneta in nevedet ziher kaj ga čaka,
če pa si sanjske jebače pobiraš v službi, šoli, sosedje, diskoteke...

Lahko mi ona na oni strani pošilja še tak hude fotke, pa nebom šel če pa lahko isto dobim zdaj na vrata z dvigom telefona.

Stari bodi realen... Ženska ki gre na zmenek via internet pa tako ali tako ni normalna.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Prvo te moram vprašat kakšna je zate normalna ženska? Kolk vaga, kolk je visoka, ...?

Pakirati folk v kalupe neke normalnosti je kot bi razvrščal avtomobile v razrede.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ja ženske ste itak vedno kul, kao...ne glede na to, kakšne ste, ne?

Samo biološka ura vas malo jebe, xe xe...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
KSZ

Ja jaz nam tle razlagala kakšna sem v resnic, ker vas prou nič ne briga. Pa ne bi zdej na posameznike s prstom kazala, ker eni imajo res bolane fore, ki presegajo meje dobrega okusa. Hočem sam rečt, da bi se čist lahko lepo zadebatiral o kakršnikoli temi, če ne bi vi skoz neki prepucaval, podjebaval in bli sarkastični. Mogoče bi se v tem letu mal sprostil vsi skupaj in uvedli v debate mal heca, če me razumete.

Kasius a bi ti nehu s to biološko uro, k to je že tolk zastarelo mišljenje, da se moja prababica v grobu obrača.

majč

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ti se kar tolaži, da je zastarelo, dejstvo je, da če ženska rodi po 30, se z vsakim letom veča možnost, da bo z otrokom kaj narobe.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
OK sicer je tema čist druga ampak, ker že tko vztrajaš, a si ti mogoče preveru kolk žensk pod 30 let ima spontani splav, kjer niso same krive ali umetni, kjer ste malce krivi tudi vi?

No še statistika za leto 2009: 8174 splavov, od tega polovica dovoljenih, največkrat je to storila samska ženska s srednješolsko izobrazbo med 30 in 34 letom starosti iz Ljubljane oz. osrednjeslovenske regije

majč

Nazadnje urejeno:

Headway3

Zelenc'
8. nov 2009
21
0
1
CebelicaMaja: Oprosti, ampak obnašaš se (oz. po forumu pišeš) kot da si stara 14 let in si pravkar spoznala da so moški "prasci"!

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ej svaka ti cast da se ti da z usakim tok ukvarjat , res.

Sicer ne spremljam teh debat,sam vidm da se zmer neki prepucavate in se kr odgovarjas =)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Uuuuu Lost1 je pa brado dubu (je odrastu bi se reklo po domaæe)
tongue-1.gif