Po kolkih pirih ste taki?

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Različna videa sta!!!

bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
no, videa sta sicer različna, a sestavljena iz istih posnetkov...
smirk-1.gif

Glede na to, da po petih pirih kličem jelene (to bo Patriot znal pojasniti, kako to zveni
evil.gif
), ne bi vedel, koliko bi jih moral spiti za takle učinek. Mogoče 15 v eni uri + liter šnopca? Mah, kje, to bi še prej ven zmetal. Ne vem, skratka. A pustimo se presenetiti: a bo kakšno srečanje ali piknik?

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.236
3
38
Sam s piram je nemogoče tak bit, more bit kr precej šnopsa v igri, ta mi pa včas useka na noge, da ne ubogajo
evil.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Od samega pira nikakor , v kombinaciji piva in vina ali pa žgane pijače pa ziher .
Podobno kot tem zvezdnikom mi je dogajalo zakrat ko sem mešal pir in vodko( domov sem prepuzal cca 200 metrov), ko smo mulci vlekli kisel mošt iz soda po šlavfu( takrat stari 8-9 let) in na maturantskem ko sem se zbudil v Kninu na peronu ves pokozlan ne vedoč kje sem in kaj tam počnem. Po tistem 12 let nisem pil nič, mi ni pasalo

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
A po kolkih pirih sem tak? Včasih tud že po 4ih. Odvisno kolk sem zjeban oz kolk delam. Ker vsak , ki je že mal fizično delal, ve kako je, ko si crknjen ko pes in spiješ ene 3, 4 pire....

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Po navadi takole izgledajo samo res ornk pijančki, ker vsak "normalen" prej kozla in zaspi, tile zverziranci se pa hočjo po tem še ne vem kam premikat. Redko vidiš mladega, ki bi se takole gibal, prej so kje naslonjeni z glavo navzdol.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jah jest takle tud še nisem bil, da ne bi mogu hodit. To je odvisno od človeka. Vsakega drugače rukne pijača!

Jest počnem velike neumnosti ob celem večeru pirov, kakšnih 3 redbull-vodkah, in kakšnem tamočnem cigaretu. Matr, na srečo tega ne prakticiram več - v taki kombinaciji. Preveč je nerodnih spominov pol...

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Tusi pravi:
Sam s piram je nemogoče tak bit, more bit kr precej šnopsa v igri, ta mi pa včas useka na noge, da ne ubogajo
evil.gif

Se strinjam, da samo s pivom tega ni mogoče doseči.
Metanol mora biti zraven
10.gif
( šmarnca oz. Uzo) ali antifriz, kar v Rusiji ni redkost.
604897-images_photos_Yeltsin_Boris_grimace99w.jpg

Priponke

• 604897-images_photos_Yeltsin_Boris_grimace99w.jpg
    604897-images_photos_Yeltsin_Boris_grimace99w.jpg
    32,4 KB · Ogledi: 169
Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Tko od oka bi blo tako stanje po ene 12 pirih če bi jih pridno hitro pil ... sam nebi probaval
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
S pivom tega negre dosečt, ker količinsko negre toliko v telo, da bi se stopnja alkota dvignila na tak nivo.

Pa tut če gremo Stroh butat enga za drugim, nebomo tega dosegli. Tako stanje dosežejo samo kronični pijanci, torej
osebki ki pijejo vsak dan že vrsto let (15-20), ko leta pridejo tak daleč, da se možganske celice več ne obnavljajo v taki meri kot pri
mladem človeku. En tak pijanček ko smo ga vidli, niti ne spije dosti, liter vina, pa dva šnopca gor pa je z njim fertik, medtem
ko pa mi spijemo liter vina in dve tekili, pa smo komaj "zreli" za it dalje nekam ven,... Ko sem še kadil, sem rad hodil v lokalno
gostilnico na kavico s psom, kjer so v osnovi se zbirali samo stari pijančki, in je kelnarca raje posedela z mano na vrtu kot da bi jih pa
prenašala notri, in je tut sama mi povedala da eni pridejo popolnoma trezni, začnejo s kavico, pol pa 5 špricerjev in kako šilce in
že komaj hodijo, da jih večina spije manj kot ona...

Jaz za sebe vem, da enostavno ne "padem" od alkohola, torej da bi me zakomiralo in "dalo" spat. Enkrat me je položlo čist na
začetku srednje šole ko smo začeli s čagami, sem butnil liter-liter. Liter ruma-liter kole. Je blo na meji da bi me peljali,... Od takrat naprej
pa sem "stoječki". Sicer pa recimo da po flaši jacka s kolo se mi počasi začne meglit spomin, kolegi pravijo da zgledam dokaj trezno,
pijano ampak še vedno v mejah normale, čeprav mi pa v glavi že gre vse navskriž, od spomina dalje,... Piva se sploh nemorem
zakomirat, ker butnem 15 koron, pa mi začne postajat "mačkasto", vse vrste alkohola se mi zagabijo, začne me bolet glava in morem
domov, nebom rekel trezen, ampak daleč od pijanost, prej fajhten. Podobno kot pri jacku mi briše spomin liter in pol vina. To je moja
pijača ki je šibkost v tem reperoarju. Tukaj me v bambusih "nese" vsaka srednješolka ki ob vikendih pije v parku. Ko pa pridemo
do redbull-vodk,pa naletim na težavo, da mi prej zmanjka denarja kot pa da bi se zakomiral. Butem 15 komadov preden sploh grem v klube.
grin1.gif

Če pa je recimo res alkota neomejeno, torej da mam na voljo dva litra vodke in gajbo redbula, bi pa nehal pit po flaši in pol. Nebi mogo
enostavno več pit, ampak zabrisalo spat me pa nebi. Nazadje sem se tak pribil na ladji, ko smo imeli tekila-friends night, ko se ni pilo
druga kot tekila in voda, in ko si prišel v klub si mogo z vsakim posebaj nazdravit, kar je pomenilo med 15 in 20 tekilami (zaporedoma,
recimo v roku 20minut) + vsak ki je prišel na novo si mogo nazdravit še z njim. Takrat sem se tako napil, da sem se zbudil sicer v svoji
postelji, z prfektno zloženimi hlačami in srajco obešeno na obešalniku, v klub sem prišel ob 23, od polnoči dalje se ne spomnim dalje več nič, ker so bili pa vsi pribiti ko akse, pa tut nobeden ni znal povedat kdaj sem odšel, ampak glede nato da sem se zbudil ob 2
popoldan, bi rekel da sem odšel ob kakih štirih,...

Danes imam 11/40 kaj ne pijem. (enajsti dan posta)
nič,

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ne ne?

Ja seveda se ne obnavljajo (vse druge se). Gre se vbistvu z a"kondicijo" le-teh. Možganske celice odmirajo tudi same od sebe,
sicer ne v takem številu kot recimo mi ko v telo vlomimo s flašo vodke in 12imi redbuli, ampak pač odmirajo po sistemu "first in-first out"

Tudi z vsakim udarcem v glavo (udarci od močnejše "čvrge" dalje) izgubljamo te male "živalce". Zato recimo en boksar, ki
ima zasabo 150 težko kategornih tekem, med 30 in 50 možganskih pretresov, je tam pri 45letu čisto nor. Dobesedno.
Dober primer je tajson.

Nazadnje urejeno: