S pivom tega negre dosečt, ker količinsko negre toliko v telo, da bi se stopnja alkota dvignila na tak nivo.
Pa tut če gremo Stroh butat enga za drugim, nebomo tega dosegli. Tako stanje dosežejo samo kronični pijanci, torej
osebki ki pijejo vsak dan že vrsto let (15-20), ko leta pridejo tak daleč, da se možganske celice več ne obnavljajo v taki meri kot pri
mladem človeku. En tak pijanček ko smo ga vidli, niti ne spije dosti, liter vina, pa dva šnopca gor pa je z njim fertik, medtem
ko pa mi spijemo liter vina in dve tekili, pa smo komaj "zreli" za it dalje nekam ven,... Ko sem še kadil, sem rad hodil v lokalno
gostilnico na kavico s psom, kjer so v osnovi se zbirali samo stari pijančki, in je kelnarca raje posedela z mano na vrtu kot da bi jih pa
prenašala notri, in je tut sama mi povedala da eni pridejo popolnoma trezni, začnejo s kavico, pol pa 5 špricerjev in kako šilce in
že komaj hodijo, da jih večina spije manj kot ona...
Jaz za sebe vem, da enostavno ne "padem" od alkohola, torej da bi me zakomiralo in "dalo" spat. Enkrat me je položlo čist na
začetku srednje šole ko smo začeli s čagami, sem butnil liter-liter. Liter ruma-liter kole. Je blo na meji da bi me peljali,... Od takrat naprej
pa sem "stoječki". Sicer pa recimo da po flaši jacka s kolo se mi počasi začne meglit spomin, kolegi pravijo da zgledam dokaj trezno,
pijano ampak še vedno v mejah normale, čeprav mi pa v glavi že gre vse navskriž, od spomina dalje,... Piva se sploh nemorem
zakomirat, ker butnem 15 koron, pa mi začne postajat "mačkasto", vse vrste alkohola se mi zagabijo, začne me bolet glava in morem
domov, nebom rekel trezen, ampak daleč od pijanost, prej fajhten. Podobno kot pri jacku mi briše spomin liter in pol vina. To je moja
pijača ki je šibkost v tem reperoarju. Tukaj me v bambusih "nese" vsaka srednješolka ki ob vikendih pije v parku. Ko pa pridemo
do redbull-vodk,pa naletim na težavo, da mi prej zmanjka denarja kot pa da bi se zakomiral. Butem 15 komadov preden sploh grem v klube.
Če pa je recimo res alkota neomejeno, torej da mam na voljo dva litra vodke in gajbo redbula, bi pa nehal pit po flaši in pol. Nebi mogo
enostavno več pit, ampak zabrisalo spat me pa nebi. Nazadje sem se tak pribil na ladji, ko smo imeli tekila-friends night, ko se ni pilo
druga kot tekila in voda, in ko si prišel v klub si mogo z vsakim posebaj nazdravit, kar je pomenilo med 15 in 20 tekilami (zaporedoma,
recimo v roku 20minut) + vsak ki je prišel na novo si mogo nazdravit še z njim. Takrat sem se tako napil, da sem se zbudil sicer v svoji
postelji, z prfektno zloženimi hlačami in srajco obešeno na obešalniku, v klub sem prišel ob 23, od polnoči dalje se ne spomnim dalje več nič, ker so bili pa vsi pribiti ko akse, pa tut nobeden ni znal povedat kdaj sem odšel, ampak glede nato da sem se zbudil ob 2
popoldan, bi rekel da sem odšel ob kakih štirih,...
Danes imam 11/40 kaj ne pijem. (enajsti dan posta)
nič,