PLoščice

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
evo še kkšn nasvet tuki bi rabil, če se komu da svojo izkušnjo delit z mano.

Torej kje ste kupili ploščice, kera firma, ste zadovoljni?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

jaz sem kupil ploščice v salonu kering. kar mi je bilo všeč je imela še Roca in un v logatcu

Fotr je kupu pločice, dal 25% moje cene in sploh niso slabe. so pa made in italy. le transport je mal težaven, pa pločice so videle več držav kot jaz.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Priporočam: http://www.marazzi.it/en Obe kopalnici in obe kuhinji, ki sem jih (zase, seveda) naredil, sem obložil s temi ploščicami. Niso najcenejše, so pa zato kvalitetne, poleg tega imajo (vsaj za moj okus) dobre kolekcije...
Prvič sem jih kupil v etni, drugič pa v top dom.

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Sam mam tudi marazii (serija Melodia de la natura) in so super. Tudi keramičar jih je pohvalil.

Kupljene pa so bile kar v Merkurju (kjer so mi jih dostavili kar lepo na dom)

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Midva sva kupovala v Tapru na Celovški. Zelo prijazna prodajalka, dobra cena, o vseh spremembah naju obveščajo po telefonu...zdaj čakava na dostavo, ki naj bi bila konec meseca...we'll see. Zaenkrat pa zadovoljna s ponudbo in odnosom.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

Najprej pribižno ugotovi barvne kombinacije, ki jih iščeš, sicer bosta od salona do salona letala kot odvezana psa in vse manj vama bo jasno.

Pri ploščicah (poleg barve in vzorcev, za kar je itak zadolžena boljša polovica) poglej debelino in kakovost izdelave (zvitost ploščice). Kmalu boš ugotovil, zakaj so nekatere po baubau centrih tako poceni.

In preden začneš gledati preveri finance in se omeji s ceno.

Tudi sam imam dobre izušnje s Keringom.
Recimo ploščice serije Prisma imajo povsem zmerno ceno, precej barvne izbire.

V vsakem primeru pa preveri količino ploščic, ki ti jih bodo v (katerikoli) trgovini izračunali. Seveda potrebuješ nekaj rezerve, a ne toliko kot jih trgovine rade naračunajo.

PS: Pri Prismi je dobro tudi to, da neporabljene pakete (razen bordur) Ker-ing vzame nazaj.

PPS: pa ne se pustiti nategovati s granitogres (porcelangres ipd.) ploščicami. Res so trdnejše, a za kopalnico v bloku čisti overkill - pa še keramičar ti bo hvaležen.

EDIT: Tudi Terra-RB na Škofljici ima zanimivo izbiro.

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Še en glas za Kering. Izbira odlična, ga. Irena strokovna in prijazna, cene so dobre, pa še z dostavo v najinem primeru ni bilo težav.
Je pa res, da sva pustila 5k€ + tam...:)

ejcko

Zelenc'
3. feb 2011
8
0
1
http://www.ceramichepiemme.it/ - najlepše ploščice in cena super - grosistična...kupljene v italiji...Liaison s.r.l., blizu trsta, govorijo slovensko

mene bolj zanima, cena postavljanja ploščic? namreč prejel sem več zelo različni ponudb, nekateri že vključijo lepilo in fugirno maso, nekateri brez, zgolj delo...lahko kakšen nasvet...na obali??

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Midva sva jih kasneje vzela v www.Rolich.it in sva ful zadovoljna z izbranim in storitvijo. Pripeljane v Ljubljano, poceni in kvalitetno.