Pleskanje stanovanja

pro12245

Pripravnik
12. jan 2011
84
1
8
Iščem "malarja" pleskarja , da mi po ugodni ceni v naslednjih 14 dneh , prepleska stanovanje v pritličju hiše v Mengšu....plačilo gotovina !

lp
Tomaž

rolleyes-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ah, malo davčne utaje, praviš?

No ja... Samo ne se potem pritozevat kako visoki so davki :D

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ah, malo davčne utaje, praviš?

No ja... Samo ne se potem pritozevat kako visoki so davki :D

Saj ni rekel, da brez računa. Samo gotovino ima in ne bo vzel kredita za beljenje stanovanja.
grin1.gif

Drugače pa to šparanje "iščem cenovno ugodnega malarja" ponavadi pelje v še večje stroške. Dobiš najcenejšega, ki ne zaščiti pohištva, ne pozna barv, npr. vlage v stanovanju,... da ne bom preveč pameten, ker nisem "maler". Poznam pa enega, ki je imel to obrt 40 let in mi je parkrat govoril o tem, kako je bil nekdo 10 % cenejši od njega. In dobil posel. Potem pa so lastniki njega klicali, da bi popravljal za tistimi "ugodnimi".

pro12245

Pripravnik
12. jan 2011
84
1
8
seveda iščem takega ki se spozna , le da ni "zlatar" ampak za korektno plačilo- korektno opravljen posel
smile-1.gif

če malo brskam na netu so cene med 1,5 € in 2,5 € za m2
torej bo pravi nekje vmes

lp

Tomaž

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tega sem imel jst 031 651 666
kolk je blo na m2 ne vem več. zaščitil in pospravil je za sabo. držal se je ure. robovi med stenami različnih barv so zlo lepo narejeni. cena po predračunu je bila enaka končnemu plačilu. Res pa nisem veliko izbiral. Nekje sem dobil kontakt, imel je čas takrat ko sem si jst zamislu pa smo sklenli posel:)

tatijana

Zelenc'
29. avg 2013
3
0
1
A ste našli potem kakega v redu malarja? Drugače lahko poskusiš tudi na primerjam.si : pleskanje ; brezplačno dobiš do 6 ponudb slikopleskarjev in lahko malo primerjaš cene. Se pa strinjam z že napisanim - najceneje ponavadi ni najbolje.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Drugače pa čisto v info (mogoče kateremu priede prav pri nabavi)..za 53 m2 (dvosobno) stanovanje, 2 x pleskanje sem porabil 2 hobuka/ajmarja (15 litrov) jupola.