Plešavost

B81

22. jul 2007
37.001
10.534
113
Hudiča.
Moj dober kolega je plešast in se ful sekira zaradi tega, prav zakompleksan je. Pa mu pravim, da bi z lasmi bil čuden, ker je zdaj na nulo pobrit, pa ne verjame.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Vidiš, ko si si pa vsega mogočega sranja od gelov gor metal.

Za plešaste pa pravijo, da imajo več moških hormonov, posledično da so tudi bolj strastni, horny itd... (kar pa ni isto kot boljši v postelji).

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Kako se spopadate s tem? Jest se morem že mal.
crazy1.gif

Mogoče za sprobat:
klik

klik

lp

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Če maš plešo si dober pri oralnem zadovoljevanju, ker se noge drgnejo ob glavo. Posledično ti lasje izpadajo zaradi tega. Samo to velja samo če si plešast spredaj. Če si spredaj in zadaj, samo misliš da si dober.
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Če maš plešo si dober pri oralnem zadovoljevanju, ker se noge drgnejo ob glavo. Posledično ti lasje izpadajo zaradi tega. Samo to velja samo če si plešast spredaj. Če si spredaj in zadaj, samo misliš da si dober.
grin1.gif

vrjetno misliš ob strani in ne spredaj? vsaj če govoriš o drgnenju nog ob glavo

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
grin1.gif

vrjetno misliš ob strani in ne spredaj? vsaj če govoriš o drgnenju nog ob glavo

Pleša hm, kaj pa vem....

poznam tipa, ki ma dolgo čupo, seksa pa je konec po 3 minutah, vsaj tako pravi njegova deklca.

To kaj maš na glavi ni pomembno, važnejše je kaj imaš v glavi za dober sex!

Ženske za dober sex ne rabijo velike batine, ampak ljubimca1

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Citat:
Če je fotr plešast, pol je ponavadi tud sin. Vpraš fotra kdaj je on ratov.

Moj na srečo ni!
grin1.gif

Sicer pa, sej veste kaj pravjo o plešavosti na sprednji strani glave.
grims-1.gif

Kot sm js slišal (ne vem kje) se to gleda po mamini strani. Torej dedek po mamini strani
grin1.gif

Moj stric je čisto plešast že od mladosti pomoje, bratranec (njegov sin) ima pa še pri 40-tih grivo. (da ni bil kak poštar vmes???!!!)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Hja. Naj se javi kakšna, ki bi ji bilo vseeno, če bi bil njen moški "ljubimec" z majhnim tičom.

Kakor poslušam, je veliko boljši feeling s konkretno širokim in primerno (<20) dolgim.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Hja. Naj se javi kakšna, ki bi ji bilo vseeno, če bi bil njen moški "ljubimec" z majhnim tičom.

Kakor poslušam, je veliko boljši feeling s konkretno širokim in primerno (<20) dolgim.

če ma majhnega luleka, ma pač druge atribute....maybe fancy car
cheer.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.198
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Plesavost se deduje po mamini strani od njenega oceta.
Zanimivo, v rodbini moje mame plešavosti ni (za razliko od mojega fotra, njegovega fotra ...), pa mene nekaj napada ... Al teorije ne drži al mam pa prozorne lase ...

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Plesavost se deduje po mamini strani od njenega oceta.
Zanimivo, v rodbini moje mame plešavosti ni (za razliko od mojega fotra, njegovega fotra ...), pa mene nekaj napada ... Al teorije ne drži al mam pa prozorne lase ...

ma več teorij je, za primer če pogledaš sina od Drnovška, je dobil plešo od očeta, ker dedek ni imel pleše!

han

Pripravnik
15. okt 2007
126
0
16
laibach
drugač se dobijo pri dermatologu tablete propecia, ki ful pomagajo k zaustavitvi izpadanja, v nekaterih primerih celo lasje začnejo rasti nazaj (da bi ti popolnoma zrastli nazaj ne, tko ene 50%), je pa slaba stran tega to ker so plačljive (okol 40% za en mesec) in deluje dokler jih jemlješ, ko jih nehaš, lasje izpadajo naprej!

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
Problem pri propeci-ji je, da če se recimo odličiš čez nekaj let nehat jemat tablete, se ti stanje v parih tednih
spravi na tak nivo kot da sploh nebi jemal teh tablet...