Mah te teorije o plenicah, jaz imam puncko v 4. mesecu pa sem kupoval plenice iz Nemcije, iz Müllerja, Leclerca in Baby Centra. Vedno samo Pampers, vsaj zaenkrat dokler je cisto mala - mogoce pozneje presaltam tut na kak Müller brand ali kaj drugega. Sestri je ostalo se nekaj Fixies plenic, ker ima par mesecev starejsa fantka in lahko samo recem da so v primerjavi s Pamperskam katastrofalne. Torej za zacetek priporocam Pampers New Baby 1 in 2. Tako mi je tudi sestra svetovala, ki ima 3 male otroke. Zdaj neke enormne razlike jaz med plenicami nisem opazil. Razen v ceni seveda, V Müllerju sem kupoval double pack pa je stala plenica 0,23 EUR, do sedaj sem prisel najceneje skozi z nakupi v Leclrecu, ce upostevam da mi vrnejo dobroimetje na kartico in mislim da me je prisla New Baby plenica okoli 0,17 EUR, sedaj uporablja active fit in v Leclercu pride 0,15 EUR na plenico kar je kar precej ugodnejse od konkurence. Edini nacin kjer lahko se ceneje prides do plenic, da recimo kupis economy pack v Baby Centru po klubski ceni (pride cena 0,17 EUR) a si predhodno kot clan Diners Cluba koristil 20% ugodnost pri Baby Clubu in kupil bone v visini 50 EUR za 40 EUR - tako te pride ceneje kot v Leclercu.
Zdaj ne vem al imam samo jaz sreco (da potrkam ob les) ali pa je moja princeska imuna na poljske plenice, ker ne opaziva nikakrsne razlike med poljskimi in nemskimi plenicami - razen v ceni.
Jaz bi na tvojem mestu itak pocakal z nakupom plenic do rojstva, namrec itak bo prvih par dni v porodnisnici in takrat lahko kupis plenice, ko bos vsaj priblizno vedel al bos dobil 2 al 5 kilskega otroka. Ce bo okoli 3kg lahko z lahkoto kupis tudi economy pack New Baby 1. Racunaj da gre plenica na cca. 3 ure, pa vcasih se tudi userje takoj ko zamenjas itd.