Swimfin
Je to uporabno?
Enkrat berem, da je od 3. leta starosti, drugič do 3. leta. Nč jasno. Na slikah zgledajo iste.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Swimfin
Je to uporabno?
Enkrat berem, da je od 3. leta starosti, drugič do 3. leta. Nč jasno. Na slikah zgledajo iste.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Meni pa se tvoja izjava zdi bolj za Američane. Zakaj bi zaradi tega otrok izgledal neumno (bolj kot z rokavčki ali obročem), in kateri [cenzura], bi ga zamenjal z morskim psom?
Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Meni pa se tvoja izjava zdi bolj za Američane. Zakaj bi zaradi tega otrok izgledal neumno (bolj kot z rokavčki ali obročem), in kateri [cenzura], bi ga zamenjal z morskim psom?
JFTC ti je že dal primer. Zakaj bi otrok zgledal neumno? Koliko otrok si jih pa že videl s tem? Če imaš otroke, bi jih dal v nek obljuden bazen s tem? Zamisli si situacijo, ko se jim vsi smejijo. Si mogoče uvoznik ali distributer za to zadevo?
Glede izgleda morskega psa pa je bila poanta, da nekje (ne v bazenu) lahko nekdo zamenja otroka s to zadevo na hrbtu za morskega psa...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ne da bi se hvalil, ampak guglat znam tudi jaz...
Primerna za težo do 15 kg oz. do 2. ali 3. leta starosti.
Od 3. leta dalje.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Že dlje časa sem to hotel napisat:
Na [cenzura] mi gre, ko se daje odgovore v tujem jeziku in kopirane iz gugla!!!
Če si frajer, napiši svoje izkušnje, svoje mišljenje ali pa vsaj prevedi faking google!
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Sem mislil da je to zajebancija
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Če s tem nerazgledanim misliš mene, se lahko gladko jebeš!
Podaj svoje mnenje in izkušnje, limati zna vsak butec!
Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Swimfin
Je to uporabno?
Oprosti, samo meni se zdi to bolj za Američane.
Si res želiš, da tvoj otrok zgleda neumno, ali pa da ti ga kdo zamenja za morskega psa?
Naredi za foro en test. Nabavi več komadov teh plavuti, pa se odpravi v toplice. Daj otroku na hrbet plavut, pa ga pošlji v bazenm ob bazenu pa stojnico in prodajaj plavuti. Boš videl, da boš v manj kot eni uri imel vse prodane. Če boš zadostne količone nabavil, bo polovica toplic hodla s temi plavutmi, med njimi tudi kaki fotri, pa babice.Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Swimfin
Je to uporabno?
Oprosti, samo meni se zdi to bolj za Američane.
Si res želiš, da tvoj otrok zgleda neumno, ali pa da ti ga kdo zamenja za morskega psa?