Plastične travne plošče

gregor

Fizikalc
31. jul 2007
399
35
28
Dolina hmelja
Pred leti sem nekje videl reklamo za t.i. travne plošče iz plastike, zdaj, ko bi to rabil, pa ne najdem.
Rad bi imel plastične, ker imajo zelo tanke "stene" in so verjetno med travo skoraj neopazne.
Urejam eno "brežino", po kateri bom verjetno parkrat na leto peljal s terencem, in nebi rad, da bom takrat vso travo ven zmetal. Betonske so mi pa grde, ker je več betona, kot pa trave.
uf-1.gif

Kdo to pri nas zastopa/prodaja?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
to so plošče nekje 100 x 5o cm (običajno zelene barve), vmes pa 'kockice' nekje 4 x 4 cm (oz. peterokotnik)?

če to, potem ne bi smel biti problem to najti v raznih obijih, merurjih etc oz. v trgovinah kje rpodajejo 'žico' (meržo) za vrtne ograje.

Zadevo lahko po vgradnji poleg zemlje (na vrhu) zasuješ tudi malenkostno s peskom..trava prav tako raste, oprijem (gume) pa bo v vsakem primeru dober (ne bo drselo)...čeprav se bojim da jih bo kak terenec pošteno uničil.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
meni osebno pa vizuelno 'ne potegnejo'.

smo jih polagali pri tastu okoli hiše (zasute so s peskom) pa je zdaj po parih letih ena prava revščina (no ja..z vidika estetike okoli hiše bi bili daleč bolj priemrni tlakovci)...kot nadomestek boljše povoznosti se bojo verjetno drugače obnesle.