Planet Golob

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.851
954
113
tu in tam
Koga da sem jaz vpeljal kot moderatorja? Kameleona? Model, njega se je po moji zaslugi v obliki pogovora z Maverickom kot moderatorja odstranilo in ne dodalo kar se je pa sprovedlo na osebno željo izpostavljenega uporabnika v kombinaciji z žegnom šefa.
Ampak hej, kot sem napisal že prej - pač si se odločil še naprej lagati, kaj naj zdaj jaz tu.
Model, o tej zadevi in dogajanju imam svoje info, katerim seveda bolj verjamem kot tvojemu sedanjemu"vun vadenju"..itak je zdaj bz vse skupaj, eni ste pač ostali taki "modeli", kot ste, drugih ni več..

• Haha
Reactions: Matey

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.178
9.701
113
Ja glej, pri tebi iskalnik najde zgoj bebav :D Si pa s tem manevrom dokazal, da si pač bebav kot tvoji smajliji.
tomi Pa da razložim, zakaj si dokazal, da si bebav. Poizkusi enako iskanje uporabit na sebi. Upaš nalimat kolikokrat si ti uporabil besedno zvezo "ne razumeš"?
Pa enako svetujem še vsem, ki so poprstkali tvoj umotvor.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.178
9.701
113
Koga da sem jaz vpeljal kot moderatorja? Kameleona? Model, njega se je po moji zaslugi v obliki pogovora z Maverickom kot moderatorja odstranilo in ne dodalo kar se je pa sprovedlo na osebno željo izpostavljenega uporabnika v kombinaciji z žegnom šefa.
Ampak hej, kot sem napisal že prej - pač si se odločil še naprej lagati, kaj naj zdaj jaz tu.
Natančneje se ga je odstranilo po zaslugi njega samega, ker je sral tudi po večkratnih opozorilih šefa. Zaradi tvoje intervencije ga je pa šefe vzel pod drobnogled, to pa drži.

• Všeč mi je

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.295
16.580
113
Model, o tej zadevi in dogajanju imam svoje info, katerim seveda bolj verjamem kot tvojemu sedanjemu"vun vadenju"..itak je zdaj bz vse skupaj, eni ste pač ostali taki "modeli", kot ste, drugih ni več..
Moje "vun vadenje" lahko potrdi lastnik foruma MaverickT osebno kadarkoli. Ti pa kar izvoli nakladat o svojih info dalje.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.689
7.340
113
Cela Evropa nam zavida!

1000013666.jpg

jello

Guru
22. sep 2008
10.367
3.917
113
Brez problema ampak je tale tvoja pogruntavščina od zadnjič mi je zaradi očitanja nečesa v čem si sam najmanj enak tako zabavna, da sem se odločil si jo malo izposodit.
Argumenti 3 letnega froca. To si ti kaj sem pa jaz. Če drugače ne gre, pa začneš izkozlavat litanije. Ki bi v najboljšem primeru (če bi vsaj sam bral za sabo) imele enega bralca.

Koki papagaj je sprejel odločitev za izposojo ja. 2 letni froc, ne 3.

• Haha

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.295
16.580
113
Mojster hitrih in napačnih zaključkov. Ne da se mi še tretjič pumpat ene in iste, počene gume. Predam se.