Planet Golob

delter333

Guru
21. maj 2010
1.955
1.642
113
Notranjska
aha tvoja teorija pa to...brezveze :bonk:
Levim se vsak komentar oziroma kritika sedanje garniture zdi nesmiselna, vse odpravijo s tem da smo vsi malikovalci JJ in jim ni potrebno dosti razmišljati. Pravzaprav je to dober alibi ker tudi ne znajo razmišljati in podati argumente proti. Samo poglej kaj so volili. Moto je bil "samo da ni Janša"
Kaj lahko pričakuješ od tako plitvih ljudi?
Nič!

• Haha
Reactions: jonny77

tomi

Guru
1. sep 2007
18.811
9.992
113
MB
1. Moj komentar, ki si ga citiral, se sploh ne nanaša na cvetlično korito in ugotovitve v zvezi z njim temveč na očitke o (pre)hitrem in napačnem sklepanju.
2. "Cvetlično korito" mi je popolnoma jasno, tebe pa izgleda že malo spomin heca glede na to, da smo to moje domnevno nerazumevanje že večkrat (!) predebatirali ter tudi "dosegli konsenz". Ampak ok, jaz niti pod točno razno ne razumem "cvetličnega korita", v redu, move on. :zmaga:
daj razumi no, da pač "ne razumeš" :D

Brez naslova.png

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.293
16.578
113
Levim se vsak komentar oziroma kritika sedanje garniture zdi nesmiselna, vse odpravijo s tem da smo vsi malikovalci JJ in jim ni potrebno dosti razmišljati. Pravzaprav je to dober alibi ker tudi ne znajo razmišljati in podati argumente proti. Samo poglej kaj so volili. Moto je bil "samo da ni Janša"
Kaj lahko pričakuješ od tako plitvih ljudi?
Nič!
Brezveze se trudiš. Je bilo že tolikokrat povedano pa enim enostavno ne potegne, da je kot PV Slovenije dejansko lahko kdo tudi najmanj enako slab, če ne slabši kot Janša in da dejstvo, da lahko Janeza premaga na volitvah kdorkoli ali karkoli (pa magari cvetlično korito, ne nujno celo), še ne pomeni kar avtomatsko, da bomo potem pa na boljšem kot v primeru vlade z Janezom na čelu. Golob je odličen primer tega v praksi.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.330
2.137
113
Emona / Carnium
Brezveze karkoli razlagat. Je bilo že tolikokrat povedano pa enim ne potegne, da je dejansko lahko kdo kot PV Slovenije najmanj enako slab, če ne slabši kot Janša in da dejstvo, da lahko Janeza premaga na volitvah kdorkoli ali karkoli (pa magari cvetlično korito, ne nujno celo), še ne pomeni kar avtomatsko, da bomo potem pa na boljšem kot še vlado vodi Janez.
Slabši so zagotovo! Boljšega pa ni :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in Gatto

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.847
951
113
tu in tam
Brezveze se trudiš. Je bilo že tolikokrat povedano pa enim enostavno ne potegne, da je kot PV Slovenije dejansko lahko kdo tudi najmanj enako slab, če ne slabši kot Janša in da dejstvo, da lahko Janeza premaga na volitvah kdorkoli ali karkoli (pa magari cvetlično korito, ne nujno celo), še ne pomeni kar avtomatsko, da bomo potem pa na boljšem kot v primeru vlade z Janezom na čelu. Golob je odličen primer tega v praksi.
Matej, mojster svojega poklica in zavajanja (nakladanja).. :valjamse:
Saj res, kje imaš onega, ki si ga proglasil za popestritev foruma, v resnici je pa bil navaden maloumen strankarski spamer?:bonk:

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.293
16.578
113
Saj res, kje imaš onega, ki si ga proglasil za popestritev foruma, v resnici je pa bil navaden maloumen strankarski spamer?:bonk:
Zakaj se spet lažeš? Pri svojih letih bi že lahko vedel, da se to ne spodobi. Jaz sem 123ja kot righ.tarda proglasil za protiutež vam lef.tardom, za popestritev foruma ga je označil nekdo drug. Banan je drugače, če te že zanima.

• Wow
Reactions: Gatto

mistique

Guru
16. jun 2009
14.330
2.137
113
Emona / Carnium
Seveda, da je. Ampak tak se načeloma sploh ne bo spustil v to greznico od (SLO) politike, kaj šele, da bi lahko dejansko zmagal na volitvah in sestavil vlado.
Ja, obstaja, samo ga še nismo našli ali pa se še ni rodil. Matematično ta izjava pomeni 0, nunca, nada, nema njega :fredi:

Škoda, da Slovenci nimamo radi svoje države. Pravzaprav se mi je utrnila misel, da si niti ne zaslužimo države. Vsaj 20 let bi morali izpolnjevati neko slovensko vizijo, narodno strategijo, mi pa še vedno mal na Roški protestiramo, mal pa v Beogradu Bruslju kolo plešemo, pa ćevape mezimo...

Poglejte si tisti klepet Xi-ja in Trudeaua...se vidi, kdo je državnik in kdo je pajac, ki mu osnove diplomacije niso jasne. Imamo kakega aktivnega profi politika in zakaj ne?

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in Matey

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.847
951
113
tu in tam
Zakaj se spet lažeš? Pri svojih letih bi že lahko vedel, da se to ne spodobi. Jaz sem 123ja kot righ.tarda proglasil za protiutež vam lef.tardom, za popestritev foruma ga je označil nekdo drug. Banan je drugače, če te že zanima.
Nič ne lažem, za svoja "leta" imam zelo dober spomin, zato se pa tudi ne spomnim, da bi se kdaj definiral za ekstremnega levičarja, kot si me označil v svoji preprostosti, kar se tiče politike.
Če je pa dotični banan, je pa samo za čestitat modu, gotovo ga pa ni tisti, ki si ga ti "vpeljal" in ki je delal štalo po forumu, da je skoraj vseskupaj propadlo.

edit-forum je tvojo oznako left...ar.d spremenil v ekstremnega levičarja. :valjamse:

• Haha
Reactions: Matey

delter333

Guru
21. maj 2010
1.955
1.642
113
Notranjska
No, glej ga glej-stara fora, ko nimaš kaj drugega- diskreditiraj tistega, ki ti moli neprijetno resnico pod nos.

Kar pa ti vidiš v mojem avatarju, je pa tvoj problem..če vidiš tiča namesto gobe, to nekaj pove o tebi.:fredi:

Jaz recimo v tvojem avatarju vidim črno temo, katero imaš ti v glavi..lahko, da se pa motim.
A je tema lahko še drugačne barve kot črna? :fredi:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.293
16.578
113
Ja, obstaja, samo ga še nismo našli ali pa se še ni rodil. Matematično ta izjava pomeni 0, nunca, nada, nema njega :fredi:
Ok, touché.

Škoda, da Slovenci nimamo radi svoje države. Pravzaprav se mi je utrnila misel, da si niti ne zaslužimo države. Vsaj 20 let bi morali izpolnjevati neko slovensko vizijo, narodno strategijo, mi pa še vedno mal na Roški protestiramo, mal pa v Beogradu Bruslju kolo plešemo, pa ćevape mezimo...
Poglejte si tisti klepet Xi-ja in Trudeaua...se vidi, kdo je državnik in kdo je pajac, ki mu osnove diplomacije niso jasne. Imamo kakega aktivnega profi politika in zakaj ne?
:zmaga:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.293
16.578
113
Nič ne lažem, za svoja "leta" imam zelo dober spomin, zato se pa tudi ne spomnim, da bi se kdaj definiral za ekstremnega levičarja, kot si me označil v svoji preprostosti, kar se tiče politike.
V redu, torej si se odločil lagati še naprej, pa naj bo tako. Za lef.tarda pa se sam osebno seveda nisi nikoli definiral, logično.

Če je pa dotični banan, je pa samo za čestitat modu, gotovo ga pa ni tisti, ki si ga ti "vpeljal" in ki je delal štalo po forumu, da je skoraj vseskupaj propadlo.
Koga da sem jaz vpeljal kot moderatorja? Kameleona? Model, njega se je po moji zaslugi v obliki pogovora z Maverickom kot moderatorja odstranilo in ne dodalo kar se je pa sprovedlo na osebno željo izpostavljenega uporabnika v kombinaciji z žegnom šefa.
Ampak hej, kot sem napisal že prej - pač si se odločil še naprej lagati, kaj naj zdaj jaz tu.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.955
1.642
113
Notranjska
Sploh ne, za glupe so vas določili kar vaši pastirji- spomnimo, Ivan pravi, da ste volilci desne malo omejeni, Zmago pa pravi. da je kar narod glup..-no, s tem gotovo ni zajel tistih, ki ne volimo zanj, ampak tiste, ki ga.:aplauz::cheer::valjamse:
Bravo!
Kolk si ti pameten! Take rabi Golob!
Kot sem že napisal ne želiš ali pa ne znaš razmišljati in podat argumente zato ti je lažje vse označit za janšiste. Tu se tvoj diskurz konča. Na žalost pa trobila o janšistih gor in dol hitro utihnejo, ko je potrebno nekaj postoriti. Geopolitično živimo v času ko ta zadeva ne pije vode morate malo bolj napeti tistih nekaj sivih celic, če jih premorete.