placevanje na andro marketu

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Kako bi lahko nabavil eno aplikacijo prek tega marketa. Na gmail racunu mam tist google checkout al wallet al kaj je ze... pa mi ga sploh nepusti uporabljat. Ko dam kupi v markrtu, mi market ven vrze, kao en error.

A je nujno met rootan telefon, pa da potem nekaj zavajas market, da si iz neke druge drzave?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Daj probaj kupiti preko PCja (notebooka ...) in ne preko Androida. Meni je metalo error, ko nisem imel vpisane kartice.

Sem pa potem rabil pol ure, da sem izbrisal svojo kartico iz Google Wallet, da sem našel kje in kaj izbrisati ...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Če ti tudi iz PC-ja ne deluje (kar tudi meni ni, poleg AM-ja), potem pojdi na Market preko broswerja na telefonu in s tam opravi nakup. Naslednje nakupe boš po tem lahko naredil na katerikoli način.

Ja čudno.

anovak99

Pripravnik
8. maj 2010
255
2
18
Meni isto, ravno včeraj, non stop javlja The application Market (process com.android.vending) has stopped unexpectedly..

Preko neta pa je šlo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja evo... jest sm tud zdele probal preko pc, pa je šlo...

Neki sem bral nekje, da android market še ne podpira plačevanja v sloveniji... pomoje zaradi tega ven meče. Če ima rootan telefon moreš neki IP zamenjat, da potem market misli, da si v Angliji recimo... in potem se lahko kupi.

Čudno ja, da google tega ne izpili do konca. Folk bi pomoje kar zapravljal za tele aplikacije, k so smešno poceni...

me pa še zanima, kako je ponovno namestitvijo, če recimo daš nov sistem gor, in potem se itak vse izbriše... a to lahko dobiš potem kr tko, al je treba še enkrat plačat???

Nazadnje urejeno:
22. jul 2007
1.400
57
48
prvi nakup opraviš preko pc-ja, ostale pa lahko preko telefona,tablice...... Lahko ponovno namestiš, ne rabiš plačevati, saj je vezano na tvoj google račun in ne na napravo..............

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Vse programe plačljive in neplačljive imaš na svojem računu.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kupovanje preko Marketa dela kot šus. Predstavljanje, kot da je telefon v drugi državi se uporablja za aplikacije, ki jih nočejo prodajati v Sloveniji npr. Google Earth

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
No sm zdele hotu kupit en spil, pa je isto ven vrglo... pa sm prej kupil ze 2 zadevi prek pc...

anovak99

Pripravnik
8. maj 2010
255
2
18
Pri meni javi ko pridem do izbire plačila to kar sem napisal že goraj: The application Market (process com.android.vending) has stopped unexpectedly.

Uraden rom, S II.

anovak99

Pripravnik
8. maj 2010
255
2
18
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Izbriši data in cache od Marketa. Morda bo pomagalo.

sem že poskusil, ne pomaga. tudi updejte marketa sem odstranil kakor so debate po googlu, tudi tipkovnico sem nastavil drugače, pridem sicer dalje a potem spet zablokira.