Jutri bi potreboval tipkovnico, glede katere sem nekoliko izbircen (rabim US layout, PS/2, crne barve, izkljucno standardni gumbi brez medijskih in podobnih bedarij, gombi vsi klasicne velikosti, torej brez kaksnih pomanjsav funkcijskih tipk ali karkoli - nekaj v stilu te tipkovnice, taka kot je na sliki v njihovi trgovini, bi bila idealna).
Ker omenjene ocitno nimajo nikjer na zalogi (za trgovino v BTC bom pa preveril jutri, pa tudi tisti slovenski nabor v opisu mi nikakor ne ustreza), me zanima ali je se kaksna druga trgovina v Ljubljani, kamor bi lahko clovek vkorakal, pobral ustrezno tipkovnico s police, placal in sel ? Pri online trgovinah tipa EnaA in sorodstvo je potrebno cakati en dan, da se gospoda premakne, sprocesira narocilo in privlece robo iz skladisca, kar pomeni sele naslednji teden, zato odpadejo
Gledal sem Comshop, kjer normalnih tipkovnic nimajo (vse so vesoljske oblike). Mlacom ima tole, ki je spet trapaste oblike, sicer bi bila pa OK (kaj se je zgodilo z normalno oblikovanimi tipkovnicami, ki so jih vcasih kitajci proizvajali na lopate ?).
Ker omenjene ocitno nimajo nikjer na zalogi (za trgovino v BTC bom pa preveril jutri, pa tudi tisti slovenski nabor v opisu mi nikakor ne ustreza), me zanima ali je se kaksna druga trgovina v Ljubljani, kamor bi lahko clovek vkorakal, pobral ustrezno tipkovnico s police, placal in sel ? Pri online trgovinah tipa EnaA in sorodstvo je potrebno cakati en dan, da se gospoda premakne, sprocesira narocilo in privlece robo iz skladisca, kar pomeni sele naslednji teden, zato odpadejo