plača, pomoč

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nimam časa poiskat v nulo, ampak zdi s emi, d aje zidar krepko velik lastnik SCT, skupaj s pajdaši še malo večji. drži?
dobil je državno pomoč. drži?
ima 2k dnevni bruto? drži

a smo mi, državljani, navadni osli? če drži vse zgoraj anpisano, potem tukaj ni dileme. lahko kdo samo potrdi, da mi fukne pokrovko ven

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
nimam časa poiskat v nulo, ampak zdi s emi, d aje zidar krepko velik lastnik SCT, skupaj s pajdaši še malo večji. drži?

a smo mi, državljani, navadni osli? če drži vse zgoraj anpisano, potem tukaj ni dileme. lahko kdo samo potrdi, da mi fukne pokrovko ven
Vse drži!!! Pokrovko ti bo fuknlo ven, ko boš plačeval še, ko bo popušil v Libiji in bo država (ti, jaz, mi)plačevala poroštvo...
cool-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Vse drži!!! Pokrovko ti bo fuknlo ven, ko boš plačeval še, ko bo popušil v Libiji in bo država (ti, jaz, mi)plačevala poroštvo...
cool-1.gif

kje je Gavrilo??

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
vse drži in vse nas nategujejo po suhem, tudi vazelina niso kupili pravočasno.....

in v tv klubu je bila edino normalna una leva.....ostali samo sranje......važen, da ma folk 500€ plače.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Gavrilo je na FB. Pridruži se skupini al' postani oboževalec al' karkol'. To je danes maksimum "prava glasanja"......samo ne postani član sindikata (tudi sindikati niso to kar so bili 13.decembra '81)...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.486
455
83
ne spremljam, ampak...

če je dobil pomoč(?) ali ne velja potem zanj kramarjev zakon?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja in..90% plače so mu vzeli nazaj..v državno blagajno.
800 je ratalo 200. 200 je še zme rvelik za s tujim kurclem po koprivah
600 je vzela drzava. teh 600 bi pokrilo vsaj par računov podizvajalcev.

če s ene stirnjaš potem predlagam, da skušpaj prijaviva za pomoč podjetjem. pa ker je država v riti ni potebe, da mi da 800k in ji ob letu vrnem 600. naj mi da nevračljiv 200 pa je.

z 200k danes podjetja rešujejo obstoj, ne direktor najemnino.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
vse drži in vse nas nategujejo po suhem, tudi vazelina niso kupili pravočasno.....

in v tv klubu je bila edino normalna una leva.....ostali samo sranje......važen, da ma folk 500€ plače.

a čmo bit še mal iskreni

una leva ima 100k plače. Kok zaposlenih je pod njo in kake denarje obrača, ter koliko + dela? kak ima rizik.
in potem je zidar in njegova specifikacije. ali ima res samo 8 krat več ljudi, 8 krat večji obrat in 8 krat večje tveganje.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.486
455
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:
če s ene stirnjaš potem predlagam, da skušpaj prijaviva za pomoč podjetjem. pa ker je država v riti ni potebe, da mi da 800k in ji ob letu vrnem 600. naj mi da nevračljiv 200 pa je.

Ne vem zakaj bi tebi, meni ali Zidarju država dajala 800k? Sumljivemu menedžerskemu odkupu, kartelnemu dogovarjanju in ostalim sumljivim poslom navkljub je v končni fazi človek (pretežni) lastnik SCTja. In ne država, ne Lahovnik, ne kdorkoli drug (razen dursa) z njegovo plačo nima opravit ama prav nič.

Ne da podpiram zadevo, ampak zgražanje javnosti spet leti na napačne stvari - kot je pri nas že v navadi.

Sicer pa malo dvomim v tisto državno pomoč - ker za koji k. bi si potemtakem izplačal takšno cifro, če mu bo država pobrala 90%?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a mu je država dala pomoč? zakaj? zato, da reši dolevna mesta, ki jih ni uspel skozi avtocestne posle, neplačevanje prispevkov itd.

koliko mu je nazaj vzela. ja toliko kolikor si je preveč izplačal plače.

podobno kot uni iz GM in druge avtoindustrije v USA. če iščeš pomoč od države, se najprej spusti na minimalca, sebe osebno, pa potem dobiš.
itak pa ostaja skrito koliko bo še delitev dobička, divident, podmiznega denarja in kompenzacij.

goli otok je za take premila oblika. zatake, k so dlai denar in za tiste, ki ga upajo pretočiti v svoj žep