pisarniski stol

Domen

Pripravnik
24. jul 2007
207
0
16
Kupujem nov racunalniski/pisarniski stol.. pa sem gledal malce po lokalnik trgovinal ala Slovenijales in Lutz... pa nic pametnega in dokaj kvalitetnega.... sem precej velik zato bi rad imel visoko naslovnjalo in pa tudi dobro oporo za kriz ter celotno hrbtenico..... kje prodajajo kaj pametnega ter kaksne so cene takih stolov?

hvala !

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Si že probal sedet na spinalis-u? Baje najboljši za hrbet...
smile-1.gif

Domen

Pripravnik
24. jul 2007
207
0
16
ne ine verjetno tudi nikoli ne bom, ker sem sedajle preveril cene in so dalec cez moj buđet :)

Domen

Pripravnik
24. jul 2007
207
0
16
zelo razlicno, odvisno kako zelo bi mi bil stol všeč
smile-1.gif

najraje bi pa dobil enega dokaj dobrega za 100eur.....

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Domen pravi:
najraje bi pa dobil enega dokaj dobrega za 100eur.....

Se bojim, da pojma "dokaj dober" ter "100 evrov" nista kompatibilna.
rolleyes-1.gif

Sam sem za doma našel enega za 135 evrov, pa mi komaj ustreza, za pisarno pa tudi sam želim spinalisa, le prepričati moram še taglavnega glede tega.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Jst tud slišim pohvale na račun spinalsisa. Sama mam v službi navaden pisarniški stol, sem si pa kupla blazino, ki je iz tazga materiala k gimanstične žoge. Ta blazina je napolnjena z zrakom in fora je v tem, da moraš lepo poravnano sedeti in držati ravnotežje, da te ne prekucne na stran. Odkar mam to me nič ne boli pa tud navadila sem se pravilno sedet. Stane pa cca 50€. Dobi se v štacunah z medicinskimi pripomočki.

LP

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
spinalis.....problem je ta ker moraš stalno opozarjat ljudi naj pazijo kako se vsedejo......
saj veste kake so pisarne, kjer je dobra družba........vedno polne
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz sem ga probal, se navadil na njega v 5 dneh, ampak po dveh tednih sem ga moral vrniti. Na začetku te vse boli, dokler se ne navadiš, potem pa sploh ne veš, da se gunca. Meni se je zdel super.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
ksz.. Imam spinalis hacker in ga lahko le pohvalim. Cena je za moje pojme visoka, a dobiš stol za leta in leta.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
To je res. Kovinsko ogrodje, natančna in trpežna izdelava. Pri stolih do 300 evrov tega nisem videl.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Je vsaj solidno narejen stol. Ko se usedeš, nič ne škriplje, kar sem doživel pri nekaterih drugih modelih za 500 €. Tako da, poceni niso, predragi pa tudi ne, če primerjaš konkurenco za podoben denar.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vsi stoli ki niso spinalis so "isto" sr...

sam sem tudi zelo velik in sem sprobal vse mogoče stole (na vrednost stola sploh nisem gledal) in NI ga bilo stola, da bi mi nudil to kar sem jst želel. Noben stol ti ne podpira hrbta in glave pri ravnem sedenju! noben stol na podpira hrbta da bi ravno sedel, ponavadi imajo sedalni del predolg. Na vseh stolih sediš v enakem položaju (ne pravilnem) pa ni važno koliko daš za njega. Razlikujejo se samo po materjalih in kvaliteti izdelave.

spinalis pa dela ravno to, da te sili da se držiš pravilno.

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Jst tud slišim pohvale na račun spinalsisa. Sama mam v službi navaden pisarniški stol, sem si pa kupla blazino, ki je iz tazga materiala k gimanstične žoge. Ta blazina je napolnjena z zrakom in fora je v tem, da moraš lepo poravnano sedeti in držati ravnotežje, da te ne prekucne na stran. Odkar mam to me nič ne boli pa tud navadila sem se pravilno sedet. Stane pa cca 50€. Dobi se v štacunah z medicinskimi pripomočki.

LP

Jaz tudi imam takšno "blazino" v službi, vendar mi takoj postane vroče, saj sedeti na kupu gume pač ne diha.

http://www.sissel-online.com/product/ergo_sit.php

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Pa ne pozabit na obvezno dodatno opremo - pručko za noge. Spinalis je pa overrated, osebno veliko raje sedim v kakšnem udobnem pisarniškem fotelju. Če pa imate probleme z držo pa si lahko omislite tudi klečalnik, čeprav vas bodo v pisarni vsi čudno gledali.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kakor kdo. Večini je spinalis brezvezen, ker se ne sedi na miru (kar sploh ne drži, ko se navadiš). Pač stara šola, stol mora biti trden in miren. Meni osebno se ni zdel stol za 500 evrov, ko sem sedel na njem, prav nič oh-in-sploh. Res da je mnogo bolj udoben kot pa tisti za 100, ampak se mi zdi, da bi me tudi tam začel bolet hrbet po daljšem času.