Piramida - Novi Damjan Murko???

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Našel sem nov fetiš, novega heroja. nekoč je bil Damjan. Sedaj je Anžej. Toliko pameti, liberalizma, modrovanja, (samo?)všečnosti v eni pakungi...

Ponosen sem, da je Slovenec, pravi štajersko-kozjanski "slavček". Res....

Ne vem pa, zakaj moram plačevati RTV naročnino za takšno sranje od informativno-zabavne oddaje. Naj raje svojo samopromocijo v Piramidi plačajo sodelujoči.

Ste kaj ponosni, da je Anžej med nami?
bonk.gif

Sefan

Pripravnik
22. jul 2007
249
0
16
40
SG
Sem z največjim veseljem uporabil določene gumbe na tej napravici, ko sm zagledal veleuma Dežana
uf-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik netko pravi:
hočeš rečt Angej
hysterical-1.gif

Ampak ta Dežan je resnično bedak. In to mislim v najslabšem pomenu besede. Mešanica travm z najstniškega obdobja, umetno napihnjenega ega in neizmerne nesposobnosti narediti karkoli kvalitetnega v življenju.
17758-icon_confused.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Anžej je še slabši kot Murko. Le-ta se je vsaj "opredelil".

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Meni gredo totalno na klinac mladi "intelektualci", polni sami sebe, orto liberalci, "zagovorniki vsakojakih PRAVIC" itd itd.

Takšni ljudje so se mi zamerili že v času vladavine rdeče LDS etc. Še vedno pa jih je kot gnoja po medijih. Slovenija je konzervativna država in vsaj meni ne bo nihče (še najmanj pa dete iz Šentjurja) nalagal, kako je prav in oh in sploh.

Takšni izpadi le dajejo spodbudo vsem, ki glasujejo za Jelinčiča. Po svoje jih razumem. Malce nacionalizma in tradicionalizma res ne škodi v tej državi. Smo že predolgo ponižne ritke, ki spoštujejo pravice vseh, samo nase pozabljamo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Res je preveč napihnjen... ga je mario napihnu

Poznam kar nekaj ljudi, ki med njegovimi ekspozeji pritisnejo tipko mute. Frendi iz Celja so mi recimo rekli, da so protestno nehali poslušati svoj lokalni Šrotov radio ob petkih, ko je tam vriskal prej omenjeni velecenjeni gospodič. Imel je nekakšno "oddajo".

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Frendi iz Celja so mi recimo rekli, da so protestno nehali poslušati svoj lokalni Šrotov radio ob petkih, ko je tam vriskal prej omenjeni velecenjeni gospodič. Imel je nekakšno "oddajo".

In kaj ima tukaj zraven Šrot?

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Mah slovenski medijski prostor je vsebolj nasičen z idioti. Ne vem je bilo včasih tudi tako, ali je to posledica nižanja povprečja IQ-ja?

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Angej Gejžan pač

res je malo preveč samozavestn ... pa sploh nevem zakaj ga vabijo v oddaje kot ne neka piramida, če pa je on en navadn šmrkavec, ki je pač samo malo dalje prilezel zaradi talenta ... sploh pa je premladi za take in podobne debate

naj on raje vodi tam neke mladinske oddaje pa se tam preserava