pipa-problem

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
evo pipa ki sem jo dobil ob nakupu kuhinje je pos labih 4 letih shodila.končno sem dobil razlog da vzamem eno ornk pipo.dam 180€ za grohe pipo jo zmontiram zdej mi pa zadeva tko na rahlo žvižga ko je odprta
bonk.gif
če je odprta do konca je tega manj.res da ni ta zvok tako glasen kot včasih pri starih pipah ko si zbudil pol bloka ampak vseeno mi gre na jetra.res da nisem nek profi na področju vodovoda ampak pipo znam zmontirat.morda kdo ve kaj je problem?slaba pipa najbrž ne ali pač?prejšnja pipa je bila verjetno še enkrat cenejša pa je svoje delo opavljala brez nadležnih zvokov.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
upam da si menjal kotne ventile. Zgodilo se je že da so kotni ventili "žvižgali " ker so bili v nekem čudnem položaju.
sprasujem se.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Če imaš ventile z mrežico jo odstrani, očisti (Pa predno daš nazaj) daj zapri tzadevo, pa spusti vodo preko pipe (na pipi pred tem še odstrani perlator)..lahkod aumazanija povzroča 'hrup'...ker zdaj si mrdal, pa je odneso svinjarijo naprej

Jaz sem po montaži pipe (grohe, kuhinja) zadevo odprl..pa je priteklo ven 5 kapljic sluzi. Sem kar zastrigel. POtem sem očistil perlator in...vala...teže ko šus (zgelda da mi je od kotnih ventilov..kis o bili nekaj časa od zgoraj odprti vrglo svinjarijo direktno naperlator in ga v šusu zamašilo).

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
naredil vse kar si napsial.na koncu ugotovil da pomivalno korito ni bilo na desem zgornjem kotu dobro fiksirano ob pult in je zadeva ravno toliko tresla da je brnelo.hvala obema za pomoč
nahrung002.gif

Podobne teme