Pikado

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
OK cajt je da si ubodem en pikado. Elektronskega itak. Pa da ni predrag, daleč od tega da rabim nekaj profi, bolj tisto za 2x na mesec kak petek zvečer varijanta. Vse kar rabim je da je čim več iger, da lahko igraš sam proti računalniku, obvezno naj "govori", to je pa že to. Kje majo v LJ kako izbiro tega da se da videt, al pa če ne vsaj kaka spletna trgovina. Malo sem že brskal po netu in našel nekaj varijant samo zanima me vaše mnenje kje in kaj kupit. Ciljam pa nekje do max 50 EUR.
grin1.gif

p.s.: evo nekaj takega recimo sem gledal: KLIK Kje majo v LJ največ izbire da greš lahko tja pa pogledaš in kupiš? Ala pa kot sem že reku če je še kaka spletna trgovina ki ima to samo raje vi kar šel vzel plačal in šel. Majo kje v LJ to?

Nazadnje urejeno:

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Jst sem ga kupil v Interšparu v Lj (btc) za 30€, pa ni bil v akciji, tko da ga majo skos na zalogi.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Maš kako fotko? Kako se obnese? Kaj dobiš zraven? A govori in ali lahko igraš sam? Ima dosti načinov iger?

sass

Guru
1. sep 2007
5.220
857
113
tudi jaz imam tega za 30€. je bolj poceni roba, tudi navodila so obupna. ampak imaš pa veliko iger, zvočne efekte, za igrati enkrat na mesec je čisto solidna zadeva za ta denar. sicer pa v povprečju zlomimo 2-3 plastične špice pikadov, tako da bo potrebno počacsi nove nabavit.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
A to maš tega iz interšpara? Pa ti govori recimo "player one", "pick darts", "tripple", "double" in podobne stvari? Al samo tuli in piska muzika?

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Tale iz špara mislim da ima govorno sposobnost.
smile-1.gif
(saj, ko ga je znanec pred kakim letom kupil je imel)

Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.217
1.387
113
V Hoferjevih akcijah ponavadi dobiš kar dobrega. Ima vse kar zahtevaš +100 rezervnih konic. Smrekin pikado se skrije pred Hoferjevim...

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.217
1.387
113
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Ma fajn je če lahko kdaj sam kako rundo vržeš, saj prjatli tudi niso 24/7 tukaj.
smirk-1.gif

Kovinske puščice bi ti metal v plastični pikado ?
A ni bolj preprosto z enim kladivom mahniti gor ? V obeh primerih bo učinek podoben.

Za kovinska pikada rabiš tarčo iz plute, ali kaj je že tisto.
smile-1.gif