Pijana voznica po BTCju

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Kdaj bo prisel posnetek iz FBja k je en model snemu eno pijano voznico k je zganjala stale po btcju in kaj bo ukrenila policija.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.171
1.961
113
Emona / Carnium
Ne vem, men se ni dal gledat, k se mi je zdel fake
grin1.gif

A se dejansko kej zgodi al' do konca zgleda tko kt bi se en mal zaje*aval?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Saj je bila večino časa na svojem pasu. Da so jo številna krožišča malo zmedla, pa tudi ni nič takega.
smile-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Kaksen fejk, dejte pogledat po 2 minuti voznje pa cel posnetek do konca.

Zenska je mislim da napisal tist na FBju k je to objavu, pa itak nima veze kdo je,ampak kaj je.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Bomo, takole rekli, tudi tisti, ki jo je snemal ni perla, ker ga je tudi kvačkal, ko je šibal za njo, da jo je lahko snemal.
Drugače, vse lepo piše na Žurnal24. Menda je čvekala po telefonu grrrrrr,....

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Tega na posnetku ni razvidno, saj jaz nisem videla, menda ji je pa že na semaforju crknil avto, v kolikor so navedbe resnične.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
telefonirala? Ja nevem no voznja po drugi strani ceste pa da v kroznem sploh ni zvozila!?!?! Mozno da ta avto nima servo ker telih cliotov je dosti 1.2 rn brez vse opreme in da ni mogla z eno roko sofirat. Sam to sam iz avta ven zvlect pa skloftat.
Ceprav mi ni jasno kako lahko zavestno vozis po nasprotnem pasu in ne zvozis kroznega pa se kr nadaljujes in pol se tukaj križa pijance!?!?!

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
HAHAHA dokler je bila cesta ravno je šlo OK, potem so jo pa ovinki in kucli zje**li
hysterical-1.gif

Sej junak je pa tist za nji, ko vozi in v roki drži GSM in snema
bonk.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
HAHAHA dokler je bila cesta ravno je šlo OK, potem so jo pa ovinki in kucli zje**li
hysterical-1.gif

Sej junak je pa tist za nji, ko vozi in v roki drži GSM in snema
bonk.gif

Junak je že zato ker se vozi s tako kripo da ne vem kako mu uspe?! Sem misllil da je golf 2 ampak očitno je še nekaj bolj zjahanega ker me še vedno boli v ušesih ....
hysterical-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
telefonirala? Ja nevem no voznja po drugi strani ceste pa da v kroznem sploh ni zvozila!?!?! Mozno da ta avto nima servo ker telih cliotov je dosti 1.2 rn brez vse opreme in da ni mogla z eno roko sofirat. Sam to sam iz avta ven zvlect pa skloftat.
Ceprav mi ni jasno kako lahko zavestno vozis po nasprotnem pasu in ne zvozis kroznega pa se kr nadaljujes in pol se tukaj križa pijance!?!?!
Tole za skloftat se pa celo strinjam
evil.gif

Pa koliko je takšnih pacijentov z mobiteli!
uf-1.gif
.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Ker je bilo snemano s telefonom in se mi zdi čudno, da bi nekaj minut snemal avto, ki vozi povsem normalno, potem se pa vozniku kar naenkrat odpuli. Četudi vzamemo, da je pred pričetkom snemanja voznik/voznica vozila čudno, bi pomoje 90 % ljudi prenehalo snemat, ko bi se zadeva umirila (se pravi prvi dve minuti posnetka)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Meni se zdi čudno, da bi lahko 2 minuti vozila naravnost, potem pa kar na enkrat ne zadane več 5m široke ceste.