Picerija, gostilna Podcetrtek - Celje

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Tlele se namakamo v toplicah v podcetrtku in gremo cez par ur domov. Mi lahko kdo priporoci kaksno picerijo, gostilno na relaciji do celja, lahko tudi malo naprej. Teh krajev ne poznam dobro. Jelenov greben poznam ampak nam ne pase
grin1.gif

Z majhnimi otroki tako, da 8 hodni meniji in podobno odpadejo.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
poznam ja, ampak tole je bolj high si predstavljam?!
smile-1.gif
mi bi nekaj klasicnega (beri poceni, pa res mi pica pase danes) in da ne vznemirjamo drugih gostov z dretjem in vpitjem utrujenih otrok.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
juhej hvala!

v skrajnem primeru se ustavimo na trojanah ali pri rokovnjacu ali kaj je ze proti domzalam
grin1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Ce mislis furmana v lukovici so bolj bedni, potem raje papparoti v domzalah.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
juhej hvala!

v skrajnem primeru se ustavimo na trojanah ali pri rokovnjacu ali kaj je ze proti domzalam
grin1.gif
Pricakujem poročilo o bazenih (aqua luna ali podcetrtek?) (guzva, kako stari otroci na tobogane ) in o piceriji. Se zna zgoditi da me caka nekaj podobnega do konca meseca.

Nazadnje urejeno:

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.546
967
113
http://www.css-tuning.com/

Tukaj zraven tega tunninga je tudi ena picerija (takoj pred križiščem) kjer se zarcepi pot naravnost za Rogaško slatino in desno za Podčetrtek. (iz smeri Celja)

Moram rečt, da pica ni bila slaba. Sem se pa res samo enkrat tam ustavil.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
eh, mi rabimo nekaj poceni, ne teh hochstaplerskih beznic.
grin1.gif

mah vrocina je, vroce v vodi, na zraku, guzva... sam ne bi sel nikoli ampak zarad otrok... povej kdaj gres, jaz bom v tej sezoni moral iiti se dvakrat, trikrat zagotovo. da imam vsaj koga za kregat se o levih in desnih
grin1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
smile-1.gif
morda se res vidiva. bi mi bilo v zadovoljstvo, ceprav proti koncu tedna navijam bolj za bohinj...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
Raje podaj poročilo o hrani ter kje si bil (podcetrtek ali aqualuna). Kdaj pa bom sel pa ni samo od mene odvisno. Naj bi sla vsa "familija". (1/3 avtobusa). Če pa bova isti dan tam, pa si lahko v lase skociva ob sanku. (zaradi blondinke ali zaradi rjavolaske).
Bohinj tudi mene se caka. Prejsnjo nedeljo je bil klasični (dezmatamvade).

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Mi smo šli sredi julija v Aqualuno. Vtis je bil zelo pozitiven, edino sistem oddaje (oziroma dodelitve) senčnik je bil malo čuden, saj so ti sicer zastonj, a jih že takoj zjutraj zmanjka in če prideš recimo ob 11h, ni šanse da dobiš senčnik, niti če bi ga hotel plačat ne. Bazeni so ok, edino v tej vročini bi pasal kak z malo hladnejšo vodo. Vse je novo in lepo čisto, animacija je tudi, varnost za mulce pa tudi. Za pojest imaš noter restavracijo, poleg tega je še en "jurček", kjer ti pečejo pice (3eur - mala pica) ali palačinke (zalo velika za 2eur).

Skratka: pozitivno, še bomo šli.

Bili pa smo (prejšnji teden) v Istralandiji, na Hrvaškem med Umagom in Porečom (na željo žlahte) in je bilo tudi ok. Cene hrane in pijače so sicer malo večje (pomfri 25 kun, pločevinka 20kun) a se da preživeti, naprave so pa tudi ok (jasno, saj je vse novo).

Pohvalno pri obeh je da ne računajo parkinga in da je cena vseeno vsaj tretjino nižja kot pri podobnih zadevah v Italiji. Naprave so glede na izkušnje primerljive, celotna izkušnja pa tudi.