philips lcd

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
imam problem turnška je prevzel telemach in zdaj so zjebali programe in sledilo je nastavljanje zdaj oznake tvja nimam pri roki problem je pa najdem programe jih nastavim in je vse ok dokler tvja ne vgasnem in spet prižgem takrat zacne tv sam neki prestavljat programe na programe od 200 naprej tistih na začetku pa jih ni več kaj moram izklopit da se bo tv umiril?

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Kolikor sem slišal iz teh krogov ima telemach na tem območju precej težav. Verjetno bo malo za potrpet da odpravijo težave

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Philips je cel čuden. Moji mami se tudi spreminjajo številke. Iz 1, 2,3,... so se spremenile na 1571, 1572, ... Ona sicer pravi da ne naredi nič takega, samo jaz ne najdem opcije, da se spremenijo številke kanalov.
uf-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Še do ponedeljka sem bil "pristaš" Philipsa ... no, dokler nisem šel k nekomu rihtat nastavitev na Philipsu ... OMG !

Še dobro, da toliko časa oklevam z nakupom TV-ja. Zdaj sem pa že prepričan, da bom, ali ostal na SONY-u, al pa prešaltam na Pana plazmo ...
cheer.gif

V glavnem, Philips me ne prepriča več, ne tako, ne drugače (še Samsung ima prednost zame) ...