Zdravo. Imam philips LCD TV ki nima vgrajenega mpeg4 kodirnika. zdaj me pa zanima kolikšna je cena kartice ter kje se jo da kupit spletno za navedeni TV?
Citat:
Uporabnik blazpoglavc pravi:
Zdravo. Imam philips LCD TV ki nima vgrajenega mpeg4 kodirnika. zdaj me pa zanima kolikšna je cena kartice ter kje se jo da kupit spletno za navedeni TV?
Citat:
Uporabnik plexix pravi:
Kolikor sem preverjal pri Pino*** v MB, je rekel, da Philips tega ne omogoča.
Če ve kdo kaj o tem, imam pa model 37pfl7603, mislim da D serijo.
Javi (lahko tudi ZS), katera trgovina je to blizu trgovskega centra.
Lp,
Citat:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Zadeva je zelo preprosta. Tvoj tv ima vgrajen DVB T sprejemnik vendar prepozna samo Mpeg 2 . Torej, če bi rad preko antene sprejemal še slovenske programe, ki so v Mpeg 4, rabiš modul in kartico, ki jo vstaviš v C.I režo ( ob strani televizorja). Dobiš jo na rtvslo, ali pa malo pobrskaj po netu...zaenkrat je delovalo v redu, nisem pa še imel časa sprobati kartico v AAC načinu zvoka...
Če bi pa rad gledal še ostale programe in imaš kabelskega operaterja, potrebuješ DVB C sprejemnik.
lp
Citat:
Zakaj pa rabim še rtv kartico? ka ni dovolj samo ta kartica za mpeg4? sej sedanji LCDji ki imajo to vgrajeno ne rabijo nobene rtv kartice še.
Citat:
KDo pa sprašuje tukaj kaj glede satelita? vem zakaj se uporablja ta kartica. jo imam na digitalni satelitski. za lcd pa ne rabiš te kartice. rabim samo mpeg4.