Philips LCD TV

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
Zdravo. Imam philips LCD TV ki nima vgrajenega mpeg4 kodirnika. zdaj me pa zanima kolikšna je cena kartice ter kje se jo da kupit spletno za navedeni TV?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.382
113
Citat:
Uporabnik blazpoglavc pravi:
Zdravo. Imam philips LCD TV ki nima vgrajenega mpeg4 kodirnika. zdaj me pa zanima kolikšna je cena kartice ter kje se jo da kupit spletno za navedeni TV?

Trgovina je v bližini trgovskega centra, imajo pa tudi spletno stran na internetu.

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
Kolikor sem preverjal pri Pino*** v MB, je rekel, da Philips tega ne omogoča.

Če ve kdo kaj o tem, imam pa model 37pfl7603, mislim da D serijo.

Javi (lahko tudi ZS), katera trgovina je to blizu trgovskega centra.

Lp,

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.382
113
Citat:
Uporabnik plexix pravi:
Kolikor sem preverjal pri Pino*** v MB, je rekel, da Philips tega ne omogoča.

Če ve kdo kaj o tem, imam pa model 37pfl7603, mislim da D serijo.

Javi (lahko tudi ZS), katera trgovina je to blizu trgovskega centra.

Lp,

Če imaš CI režo. Se zmeni da vzameš na test "kartico" in boš videl če dela ali ne. Pinosat jih tudi ima ja.
Samo če je rekel da ne deluje potem verjetno res ne deluje. Najboljše pa boš videl če sam poizkusiš.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:

Zadeva je zelo preprosta. Tvoj tv ima vgrajen DVB T sprejemnik vendar prepozna samo Mpeg 2 . Torej, če bi rad preko antene sprejemal še slovenske programe, ki so v Mpeg 4, rabiš modul in kartico, ki jo vstaviš v C.I režo ( ob strani televizorja). Dobiš jo na rtvslo, ali pa malo pobrskaj po netu...zaenkrat je delovalo v redu, nisem pa še imel časa sprobati kartico v AAC načinu zvoka...
Če bi pa rad gledal še ostale programe in imaš kabelskega operaterja, potrebuješ DVB C sprejemnik.
lp

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.382
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:

Zadeva je zelo preprosta. Tvoj tv ima vgrajen DVB T sprejemnik vendar prepozna samo Mpeg 2 . Torej, če bi rad preko antene sprejemal še slovenske programe, ki so v Mpeg 4, rabiš modul in kartico, ki jo vstaviš v C.I režo ( ob strani televizorja). Dobiš jo na rtvslo, ali pa malo pobrskaj po netu...zaenkrat je delovalo v redu, nisem pa še imel časa sprobati kartico v AAC načinu zvoka...
Če bi pa rad gledal še ostale programe in imaš kabelskega operaterja, potrebuješ DVB C sprejemnik.
lp

zakaj pa bi rabil kartico od rtvslo ?

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
tako ja, rabim za mpeg4, za slovenske kanale za vstavitev v CI režo pri televizorju. kakšne so kaj cene za to? a to imajo samo na rtvslo?

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
Zakaj pa rabim še rtv kartico? ka ni dovolj samo ta kartica za mpeg4? sej sedanji LCDji ki imajo to vgrajeno ne rabijo nobene rtv kartice še.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Če se dobr spomnim so jih mel v Merkurju s ceno okrog 70€.Sem računu pred časom ko sem nabavlju tv.A se mi bolj splača kupit v akciji brez mpeg4 + kartico,ali z že vgrajenim-

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.382
113
Citat:
Zakaj pa rabim še rtv kartico? ka ni dovolj samo ta kartica za mpeg4? sej sedanji LCDji ki imajo to vgrajeno ne rabijo nobene rtv kartice še.

rtv kartico rabiš za gledanje RTV-Slo preko satelita. Da ti odkodira zakodirano vsebino.
smile-1.gif

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
3
18
KDo pa sprašuje tukaj kaj glede satelita? vem zakaj se uporablja ta kartica. jo imam na digitalni satelitski. za lcd pa ne rabiš te kartice. rabim samo mpeg4.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.382
113
Citat:
KDo pa sprašuje tukaj kaj glede satelita? vem zakaj se uporablja ta kartica. jo imam na digitalni satelitski. za lcd pa ne rabiš te kartice. rabim samo mpeg4.

Vprašaj tiste, ki so ti jo svetovali ne mene.