Jaz imam Hoferjevo varijanto. Sem zadovoljen, ampak res pa ta stvar ni za vse. Odlično se "cvrejo" panirani izdelki ( piščančji koketi, rakova klešča, ribje palčke....). Nastavim na max 200 stopinj in zadevo ogrejem nekje 15 min. Potem noter stresem, kar bom "cvrl" in nastavim na 25-30 min in pustim, da se po pretečenem času izklopi. Probal sem tudi pomfri, pa se mi zdi, ta to ni to, krompir le mora biti v olju. Ali pa smo pač tako navajeni. Svežega mesa pa niti nočem probat. Aparat niti ni bil kupljen za to, ampak kot pravim, zmrznjeni panirani izdelek se super naredi in sem zadovoljen. Po končani uporabi zadevo samo obrišem z papirnato brisačo in to je to. Mislim pa, da ni važno, katero znamko kupiš, ker kot je nekdo rekel, je to vse skupaj pomanjšana pečica na vroči zrak. Notri je preprosto navit grelec, kot v pečici in en ventilator, ki skrbi za kroženje zraka.