Philips 50PFL5008 in filmi na mreži

lost1

mnz
19. jul 2007
8.452
146
63
Ima kdo omenjen TV oziroma verjetno imajo itak večina isti SW, namreč na svojmu PCju imam sharano mapo Downloads, do te mape bi pa rad dostopal preko omenjenga LCDja.

V drugi sobi imam WD Live in brez problema dostopam do vseh sharanih map, vsi filmi delajo tekoče in brez zatikanj, sedaj pa bi to rad tudi na tej televizji nekako usposobil.

Ideje?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
tv pozna samo dlna in ne bo šlo s klasičnim sharanjam folderja. zna bit, da boš imel tudi težave s podnapisi in dts zvokom (glede na to, da imaš philipsa, to sigurno ne bo delalo).

lahko si inštaliraš npr. serviio in vklopiš prekodiranje za zvok in zapekanje podnapisov, samo bo mašina kar švicala

lost1

mnz
19. jul 2007
8.452
146
63
Masina je načeloma 24/7 online in načeloma za moje pojme dokaj sposobna,tako da glede švicanja me ne skrbi, ampak mi je pa pomembno da so vsi filmi dostopni takoj, ker drugače je vseeno če preko HDMI-ja gledam na temu tvju.

Ne poznam tega servioo, mogoče kdo ki ga pozna,lahko potrdi če to dela tako kot imam jaz željo uporabljati?

No če se najde kakšna rešitev,se priporočam.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
če je tvoja želja gledanje filmov iz poljubnega folderja direktno na tvju, pri tem pa ne želiš izgubit zvoka in podnapisov, potem je serviio rešitev zate