Philips 42PFL5028 težava z vklopom

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.327
15
38
Torej, problem je sledeč.

TVja ne morem prižgati s pilotom (niti drugim ne), tako da edini način, kako lahko vklopim TVje ta, da TV izštekam iz elektrike in potem normalne vžge in pilot normalno deluje do trenutka, ko TV ugasnem in potem moram zopet "jovo na novo" ponoviti postopek.

A je že kdo imel podobno težavo?

thnx za help

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.327
15
38
anyone?
frown-1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Pelji na servis sem imel jaz tako težavo, po garanciji, naj bi se menjal modul IR, ni pa nujno, da je ravno to, ti pa svetujem, da ko spet ne moreš prižgati posnameš en kratek filmček z telefonom, in potem v filmčku pokaži da ne vžge po izklopu elektrike pa užge..., da ne bo na servisu izgovorov, saj dela ali problemov kasneje morda tudi po izteku garancije, kao ni več v garanciji in potem ta filmček zapeči na cd ali kam naloži in naj si pogledajo.

Sicer je še en feeler, da se Philipsi noro zapletajo z Panasonic klimami , ki komunicirajo z daljincem, kjer je senzor temp. in ta funkcija je ista, kot bi glasnost držal na + in se je meni sredi noči prižgal TV in glas do fulla ...
frown-1.gif
sem zamenjal in TV in klimo in imam sedaj mir.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.341
10.623
113
u madona, brez tvja boš. Fak, stari. Štrik, kugla, tablete.

Nazadnje uredil moderator:

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.327
15
38
SW sem posodobil, pa je zadeva ista, daljinca pa še nisem "sparil", ker ne vem kako, tako da še morem malo "poguglat" o tem, kako se to naredi :p

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Daljinec naj bo cca 1 cm oddaljen od tvja, bolj rečeno od spodnjega dela ohišja, kjer je Philips emblem, pritisni rdečo in modro tipko naenkrat in drži par sekund.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.327
15
38
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Daljinec naj bo cca 1 cm oddaljen od tvja, bolj rečeno od spodnjega dela ohišja, kjer je Philips emblem, pritisni rdečo in modro tipko naenkrat in drži par sekund.

thnx
nahrung002.gif