Peugeot skuterji

luka51

Guru
16. avg 2007
14.410
5.685
113
najprej se vsedi na njega če ti sploh paše. recimo mene obupno moti da mam kolena v bilanci

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Jst si lastim SF2ko in lahko samo rečm da je skuter super, edina stvar ki je bila za zamenjat ( poleg rednenga servisa, ki ga naredim kar sam ) v 12kkm je bila zajla za števc, ki original pride 10€, skratka brez večjih stroškov. Že v originalu je zlo lep, voz se tud zlo lepo, mogoče se ga je treba samo malo navadt, ker ima nihalno roko, ampak ko se enkrat navadiš ne bi nikol zamenjal za teleskopske vilce, vsaj jst ne. Je pa res da ni glih skuter za kkšne košarkaje, kot je že nekdo pred mano omenu.
grin1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
"Ponudnik bo uporabniku, ko ga vključi na seznam prejemnikov periodičnih SMS ali MMS sporočil, poslal SMS ali MMS potrdilo oziroma obvestilo, ki vključuje tekst:

"S sodelovanjem ste se prijavili na SMS obveščanje (ime kluba), n-krat mesečno. Cena sporočila je xxx € z DDV. Odjava: ključna beseda_STOP na 3040. AS VMS d.o.o."

Itak
smile-1.gif
Skuterja pa tko nikoli nebi dobil hehehe

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
mi smo imeli SF1.. tekočinsko hlajen... sami problemi. če je temparatura zraka pod 10C ali nad 35C trokira, crkuje ipd...
Nihajna roka je tudi bolj finomehanika..

Enkrat se je prebrnil na mestu in je padel na izpuh. Ker je izpuh pritrjen samo na eni točki na okvir ter na cilinder, se je odlamal del cilindra.. sreči smo lahko "pošvasali"..;)

V glavnem cel moped mi je deloval bolj plastik-fantastik..

Peugeota smo kmalu prodali, in nabavli Piaggio NRG (zračno hlajen). Sicer oblikovno grši, manj "opreme" ampak deluje BP
smile-1.gif

vozimo se 150kg obteženi po asfaltu, makadamu, po ravnem, v hrib... BP!

LP

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Jaz imam speedfighta že 4 leto,prevoženih nekaj čez 20 000km,nikoli nobenih težav. Stoji kako dolgo pač stoji,kresne vedno u prvo. Vodno hlajenje zlahka opravlja svojo nalogo,tako da ni težav koliko kg imaš in koliko velik vspon je pred tabo.
Tako da jaz samo priporočam!
cheer.gif