Peticija za vrnitev risank

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
RTVSlo je zagrešila neumnost stoletja za vse mlade starše in otroke v Sloveniji - v času od 18h do 19h, ko so pred TVjem otroci, ki čakajo svojo risanko, da bodo po njej šli spat, so začeli predvajati slovensko telenovelo, v kateri govorijo samo o seksu in denarju. Zato si dovolim in tudi sem pošljem povezavo na peticijo, da nam vrnejo naše risanke nazaj.

Če bi kdo želel podpisati, posredujem naprej - peticija, da nam vrnejo risanke na 18:40 http://www.petitiononline.com/1840/petition.html

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Če bodo risanke normalne (Tom in Jerry, Pink panter, uni dve žabi... Tijuana toads al kaj že), potem peticijo podpišem z veseljem. Če mislijo predvajat telebajske, lokomotivčka Tomaža in podobne neumnosti, mojega podpisa na peticiji ne bo.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Lokomotivček Tomaž je pa ja fajn.
smile-1.gif

Če pa izbor risank na nacionalki primerjam s sranjem na POPtv, pa sploh.

@nigel - imaš moj podpis.
zmaga.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Če pogledaš epizodo, kjer Tom dirigira orkester in Jerry fehta, da bi vsaj malo podirigiral sam in poslušaš, kaj zraven špilajo, je ta epizoda epska, kar se risank tiče. Druga epska je, ko maček špila na kontrabas podoknico, in imajo spopad s psom, ki si vstavi "bojeve" zobe. Take risanke, poleg humorja, prezentirajo tudi dobro glasbo, ki jo mulc verjetno ne bi/bo slišal nikoli.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
V svetu interneta pa res ne bi smel biti problem otroku neko risanko naložiti na TV, pa naj da mir.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
No ja, RTV že ima fajn določene programe/oddaje. Informativne so že na nivoju.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kok podpisov se pa mora zbrat?

kako se lahko rtv proda limonadam, da lahko služi, in stem vzame eno vzgojo otrokom. Sej majo svoj proračun, sej ga ne rabijo filat z reklamami med limonadami

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Evo maš maoj podpis, tamala je lepo pogledala risanko, lumpija ki se je umil zobe potem pa v posteljo,..

sedaj pa..-.........

BB_Maister

Pripravnik
27. jul 2007
60
0
6
Že cel teden sem sam z otroci in se sprašujem kdo nam je "pojedel" risanko! In danes malo posrfam po alterju in se zgrozim! Torej to je to, otrokom je potrebno risanke vzet, zato, da tastari nimajo svojih par minut.

seveda sem podpisal in to javno!!!!

lp

Brane

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Cebelica Maja, Smrkci, Leteci medvedki, Una dva pacienta To je to, La Linea, Baltazar, Tom in Jerry, Popay ipd to so risanke in take bi morale biti na nacinalki! Za to podpisem takoj, ostale crapy risanke kot ste ze sami rekli pokemon ipd bolane risanke nerabimo, in nebom podpisoval!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Jst pa podpišem!! prav rad sem pogledal risanko, preden sem šel ven v lajf
smile-1.gif
men je zakon Pujsa Pepa, pa Lokomotivček Tomaž..zato risanke nazaj !

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Današnjim otrokom so všeč tudi risanke, ki tebi danes niso. Recimo Telebajski so bili velika uspešnica, zame pa totalen poden. Ampak risanke so za otroke, ne za nas, starejše.

Vsekakor pa tale sranje, ki so ga sedaj dali, je pa nesprejemljivo.
10.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Se razburjam nad RTV-jem že skoraj dve leti. In sem postal povsem imun na njihov program. Kot da ga ni.
Sem jim napisal že kar nekaj mailov, pa podpisal peticij pa živcev izgubil nad njihovim "odličnim" programom. Ko si je še Guzej izplačal 22000€ nagrade za uspešno vodenje RTV, se mi je pa še samo smejalo.
2 mio. € za Brat bratu... ... 1,5 mio € za telenovelo...

Tako da če je tebi šele sedaj prekipelo, ob izgubi risank za svoje otroke...

Mi je vseeno če samo še Obzorja duha, Mostove pa Na zdravje cele dneve vrtijo. Tistih par € naj si pa nekam zatlačjo če hočjo!