Pesek & Ytong

quagga

Pripravnik
4. jul 2015
111
1
18
Ugotavljam, da ni tako preprosto dobit manjših količin peska s prevozom. Rabil bi cca. 2 kubika peska za tlake. Ima kdo kakšen kontakt-sem v Ljubljani na Viču.

Drugo vprašanje se nanaša na Ytong. Zravnati moram steno, ki sem jo napravil iz Ytonga. Mrežico sem že kupil, zataknilo se je glede vreče izravnalne mase/lepila/... Kaj je najbolje uporabit za ta namen?

Hvala.
nahrung002.gif

Citat:
Uporabnik quagga pravi:
Ugotavljam, da ni tako preprosto dobit manjših količin peska s prevozom. Rabil bi cca. 2 kubika peska za tlake. Ima kdo kakšen kontakt-sem v Ljubljani na Viču.

Drugo vprašanje se nanaša na Ytong. Zravnati moram steno, ki sem jo napravil iz Ytonga. Mrežico sem že kupil, zataknilo se je glede vreče izravnalne mase/lepila/... Kaj je najbolje uporabit za ta namen?

Hvala.
nahrung002.gif

jst sm iz Goriške in mislim da se hodi po pesek v nek bližnji kamnolom...če ti kilomtri ne delajo težav in maš prikolico bi se dalo zrihtat. cena pa je tud precej ugodna. če si interesant lahk povprašam kje in kolk stane

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Jaz mam enega za pesek..ti jutri javim cifro. Mrežico vtri kar z lepilom za siporeks.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
malo off:
pred kratkim sem bil v Podpeči pri jezeru (nekje med Igom in Brezovico), v okolici je bojda nek opuščen / zaščiten kamnolom. Ampak v nekaj urah se je mimo po makedamu peljalo sumljivo veliko število kiperjev. Mogoče je kaj na tem?

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Na Viču imaš za take potrebe, nakup in prevoz peska manjših količin, trgovino pri Martinu.

Če greš iz Viča proti Brezovici je na levi strani čez Dolgi most.