Pena

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
Verjetno vsi poznate tale puzzle, narejen iz debele, čvrste pene:

imgBigArticle_160965.jpg

Ali slučajno kdo ve, kje bi se dalo dobiti takšno ali podobno peno (seveda enobarvno) v kosu, npr. 2 x 2 m?
V nekaj trgovinah sem jo že neuspešno iskal, na internetu pa zaenkrat tudi nisem našel nič uporabnega.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
To boš težko našel pomoje da ne obstaja. Ker vsak kupi takole pa si jo sestavi po meri, nevem zakaj bi kupoval 2x2m velikost, sploh pa tako veliko težko vlačiš naokoli.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Smo imeli podoben problem..pa smo na koncu obupali (in obdržali to..črke smo počasi pospravljali v vrečko, ostala je zgoljpodloga - ki si jo prej sestavil po vsakokratnem razturanju
evil.gif
).

Ena od opcij je pena za telovadbo (vzameš z dvojno širino) samo stvar še zdaleč ni poceni...pa predno se odločiš kaj in kako mali že shodi, potem pa itak pospraviš.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Če te prav razumem iščeš samo tako peno? Poskusi v kakšni trgovini za borilne športe - tatami je iz podobnega materiala. Sicer debelejši in trpežnejši.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
KSZ...

Tale puzzle stvar je sicer super, samo se jo je malček naučil razstavljati. Nekaj kosov je hudo majhnih in ravno tiste si najraje rine v usta. Zato bi rad nekaj v enem kosu. Sem pa že razmišljal, da bi celo zadevo iz spodnje strani prelepil s kako folijo, da ne bi šla narazen...

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
To!
Ne morem verjet, da mi ni kapnilo, pa vsako leto jih vlačim s sabo na kampiranje.
Hvala.