Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem ga, ja. Tko lepo je dišal iz kruhomata, ko sem ga pekla....sam potem, je ostajal in hitro splesnel, ker pač notri ni bilo nobenih E jev. Pa mal sem se naveličala.....drugač pa še zmeri mislim, da je to dobro.
Jaz sem ga včeraj, res dober domač kruh, spekel pa v narekovajih loru, štedilnik na drva, od sedaj naprej ga bom doma pekel, ko se shladi ga pa razrežem in pospravim v zmrzovalnik, ko ga rabim pa samo v mikrolovno na 30s in mjami.
Moka 30 centov, kvas 8 centov. Spekel pa ga tam 1.5kg.
Manjka VČASIH-OBČASNO.
Js ga pečem blazno rada, vedno dam kej novega notri (med namesto sladkorja, olivno olje namesto navadnega...), kakšna semena povrhu, spečem si kakšno sirovo štručko al pa pica-štručko,... Pač kadar imam čas in voljo
Od kupljenih so mi pa všeč Taborc, beli Krajcar, pa beli Martinov in Stoletni.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.