PDF težava

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Registriral sem se na eno stran, plačal za eno leto, problem pa je, da so članki v Pdf-uju in ko kliknem za ogled, mi napiše opozorilo: Privzeti program ne more odpreti datoteke, ki jo prenašate. Morda je poškodovana ali pa nepravilne vrste. Zaradi varnosti svetujemo, da prenos prekinete.
Zanimivo je, da sem prvo datoteko lahko odprl in shranil, nobene nadaljne pa ne več!? Imam pa zadnjo verzijo Acrobat Readerja9!

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Preveri velikost fajla - morda je le-ta 0 kb. Potem ti je razlog takoj poznan.

Druga možnost je da je s tvojim računalnikom nekaj narobe. Poskušaj to odpreti z web brskalnikom (preview kot ga ima recimo gmail). Lahko pa sem gor prilepiš primerek tega fajla pa ti ga bomo odprli - če je to seveda mogoče.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Vse te strani mi odpira brez problema...
confused-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Gre se za stran Zveze potrošnikov Slovenije in njihove teste, tako da bi moralo delati... Imaš ti kakšno stvar v pdf, pa da probam odpreti ?
Katera stran?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Sem probal test letnih pnevmatik, pa dela (tabela).

Prav tako "Test - protivirusni programi".

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Uporabljam IE, strani poskušam shraniti na disk, kliknem v vogalu ikonco za PDF, to imamo reg. uporabniki in mi odpre okence Pridobivanje informacij o datoteki in potem še eno okence (jaz bi to prilepil sem, ampak ne znam
confused-1.gif
) Prenos datotek in malo nižje Ali želite shraniti to datoteko? Spodaj pa:
Ime: test-letnih-pnevmatik-32011.pdf
Vrsta: Adobe acrobat document
Od: www.zps.si
Shrani Prekliči

Potem pa spodaj tisto, kar sem že napisal:privzeti program ne more odpreti itd......
sprasujem se.gif

Če pa shranim na disk, pa mi tudi ne odpre, razen čisto prvega, ki sem ga shranil, ta pa dela...
13.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Tale ikonica:
pdf_button.png
?

Meni dela. (z Firefox - downloada ga, in z Chrome: prikaže ga)

Probaj z drugim brskalnikom.

Pa Adobe Acrobat plugin zbriši ali vsaj začasno deaktiviraj, da ne skače vmes.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
ksz...
Ne vem več, v čem je problem! Z mozzilo mi je odpiralo, sedaj, ko pa sem namestil najnovejšo različico , pa tudi v IE. Ampak, ko hočem npr. odpreti in prelistati revijo, mi pokaže samo prvo stran!?
confused-1.gif

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
A tebi dela recimo predogled nekega javnega pdf-ja Recimo:
http://www.metro.at/data/upload_data/flash/10/Technik/METROPOST_Technik_Nr10.pdf

Če ti ne potem odstrani vse acrobate, firefox-a, kreiri novega admin uporabnika na računalu, restarti računalnik in se nato prijavi kot nov admin uporabnik. Pol pa zinštaliri Acrobata in firefox. Sicer pa lahko prej v firefoxu nastaviš da ti pdf download-a, ki pa ga potem odpreš direktno s programom. (tools-->options-->programs)

Nazadnje urejeno: