Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
moznosti porabe energije, spremeni dodatne nastavitve porabe energije, poisci + nastavitve za naprave USB, + nastavitev izbirne izkljucitve USB naprav in nastavi na onemogoceno!
mene je to jebalo, se isto ni zbudil vec, samo reset pomagal.
hm... jaz pa za 7ko, za xpje ne vem. najverjetneje bi res moralo bit v control panelu, power management, v dodatnih moznostih. kako ima xp to narejeno ne vem, poguglaj. sigurno bos nasel, toliko da ves kaj priblizno iskat.
Citat: Uporabnik msenjur pravi:
hm... tega pa še nisem probal, ker je vedno dolgo v neuprobi. Ampak, mislim, da bi se zbudil ja... Doler je screen saver se zbudi...
To se dogaja tudi meni. Sam sem preizkusil že veliko opcij pa z nobeno nisem bil uspešen. Na koncu sem se obrnil na servis, saj je plata še v garanciji in še preden sem dokončal stavek po telefonu, mi je seviser vskočil v besedo saj je takoj prepoznal simptome in dokončal stavek namesto mene
no, pri meni je bilo pac tole z usbji, da je v spanju izklopil porte in potem ne miska ne tipkovnica nista funkcionirali in zbudili pc. pomagal je samo reset.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.