PC od SO doo

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
http://www.so-doo.si/detail.php?page_lang=si&mid=2&koda=KN398aa

Se tole splača? Ali je bolje iti pogledat po comshopih big bang itd...
confused-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Preveri edino kako je z garancijo. Dosti robe tam je "razstavnih modelov", kar pa pomeni da garancija ni polna, ampak le nekaj mesecev. Vsaj za laptope je tako.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
vzel že 50+ mašin pa vse dela brez problema.
Rabiš edino drugo tipkovnico, ali pa nalepke na njih.

Do sedaj imel 2 garanciji - en DVD mi je menjal takoj, druga napaka pa je bila nekaj drugo ampak je tudi bilo čez nekaj dni popravljeno.

Nimam pripomb - priporočam!

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Meni je sprva zezal wireless pa so mi dali nov prenosnik na njem je zezal dvd pogon. So zamenjali dvd pogon z dvd pogonom DL.
smile-1.gif
Pa vse to ob moji prisotnosti brez kakšnih koli komplikacij.
Delajo vse kot se spodobi in to mi je pri njih všeč.

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
ATI Radeon X1650

Kaka je ta grafična kartica? Je še spodobna? Nisem tako zahteven za poganjat crysisi itd, samo da bi bila še dokaj v redu?

A je kaka fora s temi pavilioni da bi moral vedet? Dele se da kupit vseeno kake nadomestne, če crkne disk, dvd itd.... Al so to pač kište kot kište?

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Edina finta pavilionov je, da niso uradno uvoženi iz strani uradnega dilerja. Kar pomeni, da se jih ne more servisirati na vseh HP servisih, le na SO DOO jih. Kar pomeni, da oni prodajajo vse za njih. Drugače pa so več al manj kište ko kište.

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
No sej to me zanima. Če kaj crkne grem lahko po katerkoli del in bo pasal notr oz ni kake finte zadaj. Na uradne servise itak ne vozim stvari. Samo toliko da vem da ni kake finte in ko bi mi kaj crknilo ne bi mogel zamenjat oz bi moral kupiti kak poseben drag del itd...

Imam že laptopa pavillion od so doo in dela bp 4 mesece.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Samo osnovne plošče in napajalniki so ponavadi "custom". Vse ostalo je več ali manj standardno.