PaySave Card

Jozesk

Pripravnik
7. jun 2012
68
0
6
Pozdravljeni!

Za plačevanje raznih Android ali IOS programčkov in igric sem mislil uporabjat PaySave Card.
Se registriram, naložim gor dobroimetje. Vse lepo in prav,
Sedaj pa vprašanje, kako hudiča izvedeš nakup? Vedno me vpraša za številko krditne kartice in nikjer ni možnosti plačevaja z SafePay Card?

Hvala za pomoč

Lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

Pa si preveril predno si nabavil to kartico ali je z njo mozno placevati v (predvidevam) Play storu?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ok, a mi lahko en razlozi kje je problem z uporabo normalne kartice - Visa ali MC?

10 let placevanja z njimi po netu na zanesljivih spltnih straneh, pa se nikoli nisem imel problema. :S

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Mogoče, ker je nima(š)?

PaySafeCard (če je to mislil, vsakič je drugače napisal) pa lahko kupiš v vsaki trafiki.

sad

Guru
24. avg 2007
21.179
9.814
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ok, a mi lahko en razlozi kje je problem z uporabo normalne kartice - Visa ali MC?

10 let placevanja z njimi po netu na zanesljivih spltnih straneh, pa se nikoli nisem imel problema. :S
Ko te enkrat kača piči se še zvite vrvi bojiš.
Sam osebno tudi nikoli ne dajem številke KK nikamor. Za vse spletne nakupe, kjer je res edini način uporaba KK pa uporabim predplačniško KK. Better safe than sorry.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
PayPal? Se nikoli ni bil problem :S

Ampak, OK, razumljiv odgovor.

sad

Guru
24. avg 2007
21.179
9.814
113
Seveda, Paypal rula. Kot sem napisal, če res ne gre drugače, potem predplačniška kk.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
Opcija B - menjaš banko in greš na SKB, kjer ne uporabljajo več Maestra, temveč debetno VISO, s katero plačuješ lahko povsod,kjer jemljejo VISO. Pa spet ne rabiš biti "sposoben" za KK.

sad

Guru
24. avg 2007
21.179
9.814
113
Super ja. Ko ti ukradejo kartico ti pa spraznejo cel račun vključno z limitom. Si blond?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
Prvo kar je, ne vem, zakaj ima OP problem, ali ker ne more do KK ali ker je paranoičen okoli varnosti. V prvem primeru je moj predlog zanj OK, slednjega si izpostavil šele ti. Kar se tiče varnosti VISE ali Mastercarda pa več kot očitno ne morem deliti tvoje paranoje. Z Mastercarda so mi pred leti dol pobrali do mesečnega limita, en neboleč telefonski klic je rešil zadevo brez problema. Z VISO sem prejšnji teden kupila nekaj za jurja in so me čez dve minuti klicali, če sem jaz opravila transakcijo. Tako, da zloraba KK mi je poznana iz lastnih izkušenj, kako se zadeva rešuje, tudi.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik Jozesk pravi:
Pozdravljeni!

Za plačevanje raznih Android ali IOS programčkov in igric sem mislil uporabjat PaySave Card.
Se registriram, naložim gor dobroimetje. Vse lepo in prav,
Sedaj pa vprašanje, kako hudiča izvedeš nakup? Vedno me vpraša za številko krditne kartice in nikjer ni možnosti plačevaja z SafePay Card?

Hvala za pomoč

Lp

Preden greš kupovati neko eksotično kartico pogledaš, če jo tvoja spletna trgovina podpira. Kakšno pomoč bi zdaj rad?