Paypal?

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.736
100
63
Rad bi začel z uporabo Paypala in še preden se registriram me zanima, če lahko denar na Paypal račun nakažem na banki (preko Klika) ali nujno potrebujem kreditno kartico tipa Visa, Mastercard, itd. - le te namreč nimam.

Pa še nekaj - kako si zavarovan v primeru da nekomu na ebayu plačaš robo, le-ta pa ne pride? Vem da imaš neko zavarovanje, samo v praksi ne vem kako deluje?

Hvala!

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Svetujem ti, da si prebereš tole, potem pa postaviš dodatna vprašanja, če ti kaj ne bo jasno
wink-1.gif

Vodič PayPal
Vodič eBay

Lp

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.736
100
63
Hvala, sem vmes ugotovil, da deluje tudi z debetno kartico Visa electron za katero pa ni letnega nadomestila in jo dobim for free
smile-1.gif
.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Hvala, sem vmes ugotovil, da deluje tudi z debetno kartico Visa electron za katero pa ni letnega nadomestila in jo dobim for free
smile-1.gif
.

Jp, priporočam, dela bp
smirk-1.gif

Kako vse uštimat, si pa zgornje linke odpri, maš res vse zelo lepo razloženo
smirk-1.gif

Freenasty

Pripravnik
10. jun 2008
140
0
16
Ker si ravno omenil Visa electron me zanima če veš, če se jo da dobit na Novi KBM, ker bi samo letos prišparal že 100 eur pri Ryanair, ker za Visa electron ne računajo provizije z mastercard in drugimi karticami pa si vzamejo kar 12 eur na osebo.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Pri nas jo ima Abanka, druge banke pa ne (imajo druge tipe kartice Visa, ki niso primerljivi - drazje, z odlozenim placilom).

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ve kdo kdaj se bo Maestro začel uveljavljati ?
Ker je k**** da za vsak k****vi namen rabiš posebno k*evo kartico.