paypal, recurring payment in on-line igrica

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
pred mesecem sem otrokom preko paypal placal neko online igrico. danes pa imam v trash-u Receipt for Your Payment od te iste igrice, kjer mi trgajo znesek se enkrat. v paypal najdem, da sem aktiviral recurring payment, kar pomeni, da sem odprl trajnik. grem se enkrat na online game in najdem zadevo skrito v pogojih sodelovanja.

kar se mene tice gre za nateg. ce sprozim issue preko paypal-a, najbrz ne bom dosegel nic, ker nisem podrobno prebral pogoje sodelovanja? ali pac?

linkano z paypal-a ...
(Issues with this transaction?
You have 180 days from the date of the transaction to open a dispute in the Resolution Center)

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Piši na paypal ali pa ponudnika igrice in vprašaj, kako prekinit. Verjetno bo otrok izgubil dostop do igrice, ampak prekiniti bi moglo it. Vsak trajnik se lahko prekine.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Piši na paypal ali pa ponudnika igrice in vprašaj, kako prekinit. Verjetno bo otrok izgubil dostop do igrice, ampak prekiniti bi moglo it. Vsak trajnik se lahko prekine.

trajnik sem ze prekinil. dostop do igrice bo ostal se en mesec, ker je to kao mesecno placilo za klub oz dostop do igre ...

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Aha, potem se gre verjetno za povrnitev plačila, ki so ti ga vlekli, pa ti nisi vedel. Če si kliknil "i agree...", potem po moje ne boš dosegel ničesar.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Aha, potem se gre verjetno za povrnitev plačila, ki so ti ga vlekli, pa ti nisi vedel. Če si kliknil "i agree...", potem po moje ne boš dosegel ničesar.

ja za to gre ... na strani ni nikjer zapisano da gre za trajnik ...