"Payment gateways" za SLO - kaj uporabljate?

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Pozdravljeni!

Kot verjetno tudi sami veste je najem takšnega sistema v tujini bolj ugoden glede provizij. Je pa seveda potem omejitev, ker so razni stroški pri izplačilih na TRR podjetja in pa morebiti dolgotrajni procesi.

Sam malce bolje poznam kako deluje Moneybookers. Imajo tudi TRR pri slovenski banki in so zato izplačila hitra.
Bi pa rad sedaj implementiral en sistem, ki moneybookers ne podpira in me zanima kakšne imam alternativa. Kako je z Paypal in hitrostjo izplačil za podjetja oz. kako sploh oni delujejo? Nekaj sem bral, da celo čeke pošiljajo v USD kar je zamudno in stroškovno zelo neugodno.

Morda še kakšen drug ponudnik?

Hvala za komentarje!

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Za fizicne osebe ima Paypal moznost premika denarcev na Viso. Ali to omogoca tudi za poslovne subjekte, ki so doma v Sloveniji, bos pa sam raziskal: www.paypal.com

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Omogoča, ampak vse banke ne omogočajo VISA kartic in ne mislim odpirat TRR drugje samo zaradi tega.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Maš še kakšen 2checkout, samo mislim, da je boneybookers ugodnejši. Paypal pa nakazuje samo na viso. Google checkout so zdej nekaj dodajali države. Ne vem pa če je mogoče prejemanje v slo.

Kaj pa moneybookers manjka? Za wordpress sem celo sam delal plugine za moneybookers, 2checkout, activo in moneto.

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Maš še kakšen 2checkout, samo mislim, da je boneybookers ugodnejši. Paypal pa nakazuje samo na viso. Google checkout so zdej nekaj dodajali države. Ne vem pa če je mogoče prejemanje v slo.

Kaj pa moneybookers manjka? Za wordpress sem celo sam delal plugine za moneybookers, 2checkout, activo in moneto.

Google še vedno ne podpira SLO.
Sicer pa moneybookers nič ne manjka. Meni je super. Ampak komponenta, ki jo uporabljam ga žal ne podpira. Zato iščem druge ponudnike, ker smešno - v tej komponenti so vsi ostali podprti razen moneybookers.

Kako pa je z 2checkout? Morda poznaš kako nakazujejo denar?

LP